Alfa Samec: Čas, ko je potrebno dati košarico ljubici.

4641

Pravijo, da je vsega lepega enkrat konec. Imeti ljubico je že v Sloveniji kar običajna praksa, a redko kdo upa to povedati na glas.  V večini, če moške vprašaš, ali so kdaj imeli ljubice, bomo rekli ne, ker si spolnost in skoke čez plot razlagamo drugače kot feminističen del. Spolni odnos z nekaj ponovitvami je samo to, tu ni govora o ljubici. Mogoče ste že slišali za pravilo 100 dni – nekoga spoznaš, se 100 dni imaš lepo z njim in zadevo zaključiš. To je čas, ko se na osebo ne navežeš in izživiš vse svoje trenutne fantazije. V takšnem odnosu ni čustev, so sicer osebki, ki za ta seks imajo čustvene izlive v smislu rad te imam in ostalo, a nič od tega ni res. V tem času razmišlja in govori zgolj spodnja glava in je edina čustvena povezava s čustvi orgazem. Deklice zale, če ste z nekom, ki je poročen, manj kot 100 dni in vam govori, da se bo ločil – laže, rekel bo vse, da bo lahko prišel v vaše spodnjice. Vse.

Težava nastane, ko seks s ponovitvami traja dlje časa. V kolikor je to zgolj v smislu takrat in takrat se dobiva, dava dol in greva vsak svojo pot, se še da zmeniti za nekaj časa. V kolikor pa iz neznanega razloga letijo sem in tja sporočilca, ne glede na čas, se dogajajo »slučajni« klici in se dogajajo srečanja ob kavi, osebni in globoki pogovori … nekaj sta zajebala in takrat je seks s ponovitvami LJUBICA.

Neko neumno prepričanje v ljudeh je zraslo, da če je ženska ljubica, ji moški kupuje stvari, jo vozi na pregrešno draga kosila, potovanja, jo oblači in podobno sranje. Posledično bi si ljubico lahko privoščil le gospod z zelo debelo denarnico … a temu ni tako. Tudi Rokec, ki dela za šaltrom neke banke lahko ima ljubico. Dandanes je ljubica tista, ki jo imaš dejansko rad, te vname 100 x bolj kot žena, se na trenutke uloviš v razmišljanju, da z njo ne bi bilo slabo. Čudežno ti je pomembno kaj se z njo dogaja, ne preneseš misli na to, da bi bila s kom drugim. Če ravno frajer kot si, ji razložiš, da ji želiš vso srečo v življenju, da bi bila srečna in da bi našla nekoga, ki bi jo lahko zadovoljil kot jo ti. Resnica pa ta, da si nadvse želiš čuti le besede: »Samo tebe imam rada, le tebe si želim.«. Skrivanje po WC in sprehodi, tisoč in en izgovor, da ji lahko kaj napišeš, pokličeš in si z njo, so vsakdan. Sploh ni težko, ker ti da krila, da ti razlog, da je veliko stvari lažjih. Želiš si, da bi jo lahko gledal kako spi, a to počneš ženi in se sprašuješ, če si sploh vreden vsega tega. Dokler obvladuješ situacijo je vse tako popolno … počutiš se kot Bog. In če še ljubica ne teži, da se moreš ločiti … popolna zgodba, ki bi jo lahko nadaljeval leta in leta. Prav želiš si, da bi bila poligamija zakonsko dovoljena, ker bi z veseljem vero spremenil. Velikokrat se igraš z idejo, kako bi bilo, če bi bil vsak dan z ljubico, ker navsezadnje v tebi prebudi čutenja, ki si jih pozabil, čutenja, ki si jih nekoč, nekdaj poznal, a so z otroci, vsakodnevno rutino izginili v pozabo. Lepo ti je, ne misliš na prihodnost, le na ta trenutek. Do trenutka … ko situacije več ne obvladuješ.

Takrat se ti cel svet podre na glavo, ker si ujet v kaos iz katerega razumsko vodijo le 3 poti: 1. pustiš ljubico, 2. se ločiš in si z ljubico in 3. se ločiš in pustiš obe. A čustvena in analitična bitka je peklenska. Torej, če se odločiš za 1, ali je tvoja dotedanja »ljubezen« tako odrasla, da ne bo šla do žene in ji vse povedala, ali bo to mirno prenesla, ali? Tisoč vprašanj ti skače po glavi, med drugim tudi ta, ali sploh si lahko brez nje, ali boš lahko bolečino prenesel in za božjo voljo, katero imaš raje? Bitka med hudičem in angelom je epska, ter niti za sekundo ne veš, kdo zmaguje. Ko si z njo, se ti zdi, da bi lahko za vedno bil tam, da bi lahko znova ustvaril vse? Da smo si tu nekaj na jasnem, če si takšen frajer, da ga namakaš drugje in se odločiš za ljubico, se odločiš tudi za to, da vse ustvarjeno pustiš ženi in otrokom, ter ustvariš iz nič nov grad. In ravno tu se potem zalomi, ker materialni svet prevlada nad čustvi in je izbira za ženo čisto normalna odločitev. Zaveš se tudi, da boš ženi že razložil eno zgodbico, ji povedal, da jo imaš rad in da si ob ljubici spoznal, da je ona vse, da si naredil napako in da si pripravljen na vse. Posipaš se s pepelom, delaš nerazumne stvari, javno priznaš svoj greh in s tem utišaš ljubico. Potrebno biti v slogu in se potem kao trudiš, ter se delaš reveža, dokler ti žena popolnoma ne zaupa. Prvič je težko, v drugo ji tako lahko očitaš, da ti ne zaupa in da si samo domišlja, ter ji nabiješ občutek krivde, na koncu tako ne ve, če si ali nisi ponovno kriv. Le balans je potrebno ohraniti, trenutek, ko ji boš znal dvoriti, ji razložiti, da je zate edina, ker je le mati tvojih otrok, ter ji nabiti krivdo, da je tudi ona malo kriva, ter da zdaj teži. Svinjsko? Je ja, a če bi takrat ženska naredila kar je prav – moškega postavila pred vrata, ter mu vse pobrala, v poduk vsem, mi ne bi mogli te formule prodajati naprej in jo vedno znova uspešno tržiti.

Če se človek odloči za ljubico … statistika ni ravno na njegovi strani, ker je zelo malo parov, ki se je na ta način ohranilo. Paket, ki ga s tem dejanjem prineseš v vezo je ogromen. Vprašanje je le, če je ta tvoj srček pripravljen na vse to. Je pripravljen na vojno, ker ob ločitvi zaradi ljubice drugega ne bo, še posebno če je žena iz vod šolstva, medicine ali prava. Milijonkrat videno, slišano … najbolj nore babe vam povem. Takrat se še tako nežno bitje spremeni v prvorazrednega zmaja, zlobno čarovnico … sicer ima razlog, ampak vseeno. Odločitev za ljubico v prvi vrsti prinese kar nekaj let vojne, potem nekaj let bitke, da si ponovno ustvariš položaj, ki si ga imel prej … človek se na tem mestu vpraša, ali je ta res tako dobra v postelji, da je vredna, ali res prebudi vsa ta čustva, ki si mislil, da jih, ter ali pri njej ne bo to z leti zvodenelo? Se dejansko splača iti še enkrat čez vse? Kapo dol tistim, ki so to poskusili in zdržali … Upam, da je bilo vredno.

Odločitev za tretjo pot pa … je sicer najbolj fer do obeh, ampak, ali smo moški res sposobni sami živeti? Ali smo sposobni bitko z bivšo ženo in ljubico preživeti sami? Dejansko zmoremo to? Jaz menim, da ne in je ta odločitev le za tiste junake, ki niso niti žene, niti ljubice imeli iskreno radi in se jim je ženski svet zameril. Konec koncev te ravno tisti, ki jih imaš najraje najmočneje prizadenejo. Drugi te moči nimajo.

Imeti ljubico pomeni zaplet življenja, a je v nekih trenutkih vredno. Moment, ko se zaveš, da ne gre več dalje groza in le upaš lahko, da imaš za ljubico damo, ki bo razumela in te podprla pri tvoji odločitvi. Mogoče ni fer to do nje, a vraga če je v vas ženskih neka neumna želja, da nas bi spremenile, rešila, prevzgojile … mi pa vam to na nek način dovolimo, vsaj tako dolgo, dokler ne posežete v našo svobodo. Ljubica v večini primerov ve za ženo. In če mi spoštljivo govorimo o ženi, smo spoštljivi do žensk, čeravno fukamo naokoli, pričakujemo enak odnos, ne drame. Če imamo o ženi povedati veliko slabega … bežite od takega moškega … nikoli se ne bo ločil, le izkoristil vas, ter vas ponižal v vseh možnih sferah.

Kako so že rekli … LJUBEZEN NAM JE VSEM V POGUBO, TAKO MLADIM, KOT STARIM. A življenje je eno, zakaj bi bilo enostavno.

1 Komentar

PUSTITE KOMENTAR