Naprej na vsebino

Alfa Samec: Kako osvojiti moškega.

Vprašanje, ki si ga zastavi marsikatero dekle, ko se brezglavo zaljubi v pripadnika močnejšega spola. Lahko bi napisal cel kup neuporabnih nasvetov, ki jih ponujajo premnoge šund revije, a bom raje napisal resnico. Mogoče bo kateri mladi dami v trenutku razblinilo sanje o njenem sanjskem dečku, a čez leta mi bo hvaležna. Moški smo zelo preprosti in ko nas nekaj zanima to tudi pokažemo, si vzamemo, če nam je nekaj delno všeč, se malce igramo, ker se lahko, a če nimamo interesa, da bi to obdržali in če nam nekaj ni všeč, ali to jasno pokažemo, ali pa si malce filamo ego, ter puščamo deklico v nevednosti. Le kdo nima rad občutka, da se nekdo trudi zate. A gremo lepo po vrsti.

Zaljubljeni, ali ne, znamo biti vsaj v prvi fazi malce nerodni, ker tipamo, ali je všečnost obojestranska. Kakšna kavica, ki se iz pol ure razvleče v ure, dvomljiva sporočilca, čudna energija ob kateri ne boste vedele, a vas bomo poljubili, ali ne in korak do akcije je blizu. Kako dolgo bo trajalo, da to naredimo in kje, je odvisno od tega, kako resno zvezo z vami želimo. Če ste na seznamu, lahko bi se odneslo, bo akcija kar hitra, intenzivnost temu primerna, dolgotrajnost odvisna od tega, kakšne kompetence imate. Če ste po naših pričakovanjih, bo veza dolgotrajna, če ste vzbudile zanimanje, da ste vredne, se bomo trudili, dokler bo ta občutek prisoten. Če ste v nas prebudili željo, da ste mati naših otrok, no…boste to vedele. Kot boste kaj kmalu vedele, če smo spregledali vašo navidezno popolnost, igro, ki jo igrate, da bi nam ugodile.

Kadar ste nam zgolj zanimive in si želimo avanturo, vam bomo na začetku rekli marsikaj, le da vas spravimo v posteljo. Definitivno vam bomo skušali dokazati, da smo se odzvali le na vaše osvajanje, če je to res, ali ne. Važno je le, da v vas prebudimo poželenje. Kako dolgo boste naše igračke, je odvisno čisto od vas. Bolj kot nas znate obnoreti, dlje bo zadeva trajala. Lahko se zgodi, da se bo avanturica končala z nezaželeno nosečnostjo, a verjemite, da otrok ni garancija, da bomo ostali z vami. Niste bile v prvem planu, ste se le zgodile in slej kot prej bo prišla ona, ki si jo bomo želeli za mati otroka, ali pa bo prišla nova lovilka in bomo pač šli filat ego. In ne bi debatirali o tem, kakšni prasci smo, ker za to igro sta potrebna dva.

Če niste prebudile našega zanimanja … ste lahko najlepše, najboljše, najpametnejše, najbogatejše, a srca ne damo, mogoče v neki fazi, trenutku slabosti tudi telo. Če smo prijazni z vami, še ne pomeni, da si vas želimo. Mogoče se zavedamo, da vas ne smemo na grob način odsloviti in je veliko lažje biti prijazen, ker imeti žensko za sovražnico ni ravno pametno. Takšno vedenje bo trajalo le toliko časa, koliko bomo imeli občutek, da vas ne smemo še rezati. Ko bomo prepričani, da nam nič ne morete, bo naša prijaznost čudežno izginila.

Mogoče res velja to, da ste ve tiste, ki si nas ogledate, se nastavite in potem mi mislimo, da lovimo, a je dejstvo, da lahko skačete okoli nas v najbolj seksi opravi, se nam prilizujete, pa če nam niste všeč, nobeno dobrikanje, nasveti revij, dedkov, babic, strokovnjakov … ne bo pomagalo. Če ste nam všeč, ste nam, že tisti prvi trenutek. Nekaj je na vas, da nas pritegne, tista drugačnost, energija, ki vabi, ki nam pravi, da moremo preveriti, kdo in kaj ste. Ko odprete usta, lahko postanete še bolj zanimive, ali pa ubijete ves čar.

Dostikrat poslušam, da se moški bojimo pametnih in samozavestnih žensk. Ni res, so nam všeč, a vsekakor ne maramo tisti, ki mislijo, da so vse to, a so v resnici le domišljave, vase zaljubljene afne, ki so vse dosegle s pomočjo staršev. Prav tako ne maramo tistih, ki imajo odgovore na vse – preveč kilogramov imam, ker sem si takšna všeč, a v resnici vidiš, da se ne mara, ter si laže; všeč sem si naravna, a resnica ta, da ne zna uporabljati ličil; to je moj slog oblačenja, a je resnica ta, da za kaj drugega nima denarja, ali znanja… Ne pričakujemo popolne ženske, ker vemo, da ne obstaja, želimo le takšno, ki bo resnična in bo zadostila našim potrebam.

Ker smo moški različni, z različnimi vrednotami, življenjskimi cilji in pogledi, je tako za vsakega moškega vsaj ena ženska. Nekaterim je pomembno to, da je njegova ženska Barbika in bo takšno izbral, ne glede na to kako neumna, nesposobna, razvajena in nora je. Takšna in samo takšna bo zadostila njegovim zahtevam, torej, pametne, malo bolj buckate, dobre v postelji in odlične kuharice odpadete, ker z vami ne bo dolgo in ne bo srečen. Moški, ki želi bogato, bo takšno izbral in bo pripravljen za to spregledati vse ostalo. Tisti, ki bo želel žensko na položaju jo bo izbral … Torej, če želite vedeti, če imate možnosti pri gospodiču, ki ste si ga nagledali, se pozanimajte, kakšne so njegove bivše. Če je barbika in ve niste, pozabite nanj. Če si že celo večno dopisujete, ter so pisma malo mejna, a še ni naredil nobenega koraka dalje, pozabite nanj. Če nima časa za vas, ker ima odličen izgovor, pozabite nanj. Logika je čisto preprosta, če ste mu všeč, pa naj bo moški še tako nespreten, devičnik itd. se bo potrudil za vas in vam dal jasno vedeti, da ste mu všeč. V kolikor se sprašujete, ali ste mu všeč in je že več kot 14 dni za vama … pozabite nanj. Moški, ki tehta, kaj naj, vam nikoli ne bo kos, nikjer.

Torej, kako nas osvojiti … nas ne morete, ker ima vsak moški drugačen okus, vsakdo opazi bistveno nekaj drugega, bodite tisto kar ste in če ste nam v tej energiji všeč, bomo naredili prvi korak. In če ste še vedno samske … imate prevelika pričakovanja, ter o sebi napačno mnenje, ker za vsako stvar se najde kupec, težava nastane le, če kič misli, da je platina. Takšen kič potem nikoli ne najde svojega kupca.

Moški smo lovci, prav tako ženske lovijo, a zadeva steče, če se ta svetova na eni točki srečata, a to še ni zagotovilo, da je to tisto pravo.

Drage moje dame, če vam moški ne vrača pozornosti, ne ponižujte se in ne lazite za njim, ker je patetično, neumno in na koncu bo trpela le vaša samozavest. Za moškim in vlakom/avtobusom se nikoli ne teka, vedno pride nov, ne pozabite tega. Nekje tam, je nekdo, ki vas bo imel rad takšno kot ste, le oči odprite in opazile boste, da je snubcev veliko več, kot si predstavljate, le ve ste se zapičile v tistega edinega, ki je po možnosti peder, ali nimate niti najmanjše možnosti, da bi vas opazil, če tudi bi bile Smrketa.

Alfa Samec

 

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Prijava na e-novice