Naprej na vsebino

Vseveda Fani: Usodo je v zvezdah zapisana

Ali bi bilo naše življenja drugačno, če bi vedeli kaj nas čaka? Bi bilo boljše? Bi bili srečnejši? Bi bili bogatejši? Bolj zdravi? Mogoče. Nekatere stvari so zapisane v zvezdah, a pot je včasih vijugasta, včasih le avtocesta. Ljudje smo zelo nepotrpežljiva bitja in ko si nekaj želimo bi bilo najbolje, da to dobimo zdaj in takoj. Prevečkrat pa se zgodi, da niti ne vemo, kaj si dejansko želimo, zato potem iščemo nekaj kar ni, hrepenimo po nečem, kar ne obstaja in vidimo le tisto kar nimamo. A vendar nas sam občutek, da bomo nekaj, nekoč, kar si želimo, dejansko dobili pomirja, ter nam daje zalet in moč za borbo.

Vesveda Fani, vidkinja, ki že več kot 30 let približuje ljudem njihovo usodo, jim kaže pot k ciljem, bo za vas pogledala v zvezde, ter vam povedala, kaj vas čaka, na kaj morate biti pozorni, česa se morate izogniti … Če ste nesrečni v ljubezni, ali samski in ne najdete pravega, ali imate težave s financami, v odnosih, v službi, ali službe ne dobite … pišite na urednistvo@slovenec.org, s pripisom “Za Fani”, ter pripišite vzdevek in naša Fani vam bo odgovorila. Zapišite do 3 vprašanja, le ta čim bolj natančno zastavite, dopišite svoje rojstne podatke, če sprašujete za ljubezen, še rojstne podatke te ljubljene osebe. Fani vam bo vsako drugo in četrto sredo v mesecu podala odgovore.

Usoda je zapisana v zvezdah, a le vi ste kreatorji svojega življenja in z nekaj pomoči je le to lahko boljše, lepše in bogatejše.

Uredništvo

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Prijava na e-novice