Šala dneva: Blondinka na poti v Melbourne

1104

Letalo je na poti v Melbourne, ko neka blondinka iz turističnega razreda preide v prvi razred! Pri tem jo opazuje stevardesa in od nje zahteva karto. Ko jo pregleda, ji reče, da je plačala za turistični razred in naj se vrne nazaj na dodeljen sedež. Blondinka ji odgovori: “Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela!”
Stevardesa se obrne in gre k pilotoma in jima pove: “Ena neumna blondinka serje v “First class”, spada pa v “Tourist” in noče spizdit nazaj!”
Kopilot gre k blondinki in ji poizkusi dopovedati, da naj gre nazaj v turistični razred, nakar mu blondinka odgovori: “Jst sm blond, jst sm lepa, jst letim v Melbourne in bom tuki sedela!”
Ves rdeč od jeze pove kopilot kapitanu letala, da nima smisla s tisto blondinko karkoli urejevati in da jo je najbolje prijaviti policiji, ko pristanejo v Melbournu!
Kapitan letala mu pomirjujoče odgovori: “Ona je blond in zadevo z njo bom uredil jaz! Sem namreč z blondinko poročen in govorim “blond”.”
In gre k blondinki v prvi razred in ji nekaj prišepne besed v uho!
Blondinka zardi in odvrne: “Oh, oprostite, tega nisem vedela!” in gre na svoj sedež v turistični razred.
Stevardesa in drugi pilot sta bila ob sapo, ko sta videla, kaj se je zgodilo in vprašata kapitana, kaj ji je prišepnil na uho. Ta pojasni: “Povedal sem ji da prvi razred ne leti v Melbourne!”

PUSTITE KOMENTAR