Naprej na vsebino

Šala dneva: Počitnice

Trije managerji so se odločili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga preživijo z ženami in otroci, da se skratka vrnejo med žive. Konec koncev niso bili na dopustu že 15 let….
Dogovorili so se, da se po dopustu srečajo v svoji najljubši restvraciji in si povedo, kako so se imeli.
Že naslednji dan sedijo vsi trije za mizo v restavraciji. Eden ima počrnelo oko, drugi roko v gipsu, tretji pa sedi na invalidskem vozičku. Gledajo se in vzdihujejo, nakar začne pripovedovati tisti s črnim očesom:
“Vse se je začelo idealno. Pripravil sem zajtrk in ga odnesel ženi v posteljo. Nato sem bral knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domačih nalogah, pokosil travnik, počesal psa….. Zvečer sva z ženo odprla steklenico najboljšega vina in ga popila pred kaminom. Nato sva se strastno ljubila, ko sva končala, sem podzavestno iz
denarnice vzel 100 eurov. Žena je popizdila in me je knokautirala.”
“Blagor tebi, še dobro si jo odnesel. Moj dan je je minil podobno kot tvoj. Vse lepo in prav, po seksu pa sem ravno tako vzel iz denarnice 100 eurov, žena pa je vzela iz torbice 20 eurov, da mi vrne drobiž. Takrat sem popizdil, zamahnil z roko proti njej, ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si zlomil roko.”
“Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z ženo sva se ravno začela mečkati, ko je nekdo potrkal na vrata. Ona je zavpila “Joj, moj mož!”, jaz sem se prestrašil, zgrabil obleko in skočil skozi okno…”

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Prijava na e-novice