Naprej na vsebino

8. zasavski humanitarni tek 2019

Osmi zasavski humanitarni tek je za nami, misli so vpete že v devetega, ki se bo zgodil čez slabo leto. Niso pomembni pretečeni kilometri, pomemben je zbran denar za tri zasavske družine, ki imajo v svojih vrstah bolne otroke. Vsak zbran evro, ki so ga podarila nekatere podjetja, zasavske občine in predvsem udeleženci tega humanitarnega dogodka, tudi ljudje izven Zasavja, bo šel v prave roke. O tem našem vse bolj prepoznavnem zasavskem humanitarnem projektu so v reportaži, ki je lepo zaobjela celodnevno dogajanje, nanizani mnogi zanimivi podatki, ki smo jih povedali organizatorji in drugi, ki so z našo reportažno ekipo spregovorili par besed.

V reportaži boste slišali, kaj so povedali: Sabina Karaman, Igor Gošte, Lavra Izgoršek, Xuki Mamuti. Mitja Duh, Edvard Bravec, predstavniki treh zasavskih družin, za katere se je zbiral denar: Loti Herle, Sabahudin Husičić in Mirnesa Sabit Merić ter drugi udeleženci: Marinka Volaj, Katja Šergan Božič, Alenka Forte, Davorin Kopše, Primož Jelševar, Domen Pociecha, Denis Tomše, Jasna Gabrič, Sejad Karaman, Matjaž Švagan, Tomas Ivačič, Simon Zorman, Lea Koban, Nik Kastelic in Petra Ambrož.

Hvala tudi vsem glasbenikom, ki so nam vsem polepšali dan: skupina Eccentric. Pevke Anja Pustak Lajovic, Petra Ambrož, Lea Koban in Krisian Božič.

Snemanje reportaže je omogočil ETI.

Igor Gošte

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Prijava na e-novice