Skip to content

Prvi sklop odgovorov Vsevede Fani

Kadarkoli se počutite slabo, privlačite nekaj neprijetnega. Razlog za negativna čustva je, brez izjem, osredotočenje na nekaj nezaželenega ali na pomanjkanje ali odsotnost nečesa želenega. Kadarkoli začutite negativno čustvo, si lahko rečete: »Čutim neko negativno čustvo, kar pomeni, da privlačim nekaj nezaželenega. Kaj si v resnici želim?«. Moji odgovori vam naj bodo le v oporo in vodilo, da zmorete to in še veliko več. Moč pozitivnega mišljenja ima veliko moč, je močnejša kot »veze in poznanstva«, močnejša kot sovraštvo, bolezen in hinavščina. Nikoli ne pozabite tega.

Upajoča Vesna

» Že 4 leta sem v zvezi s poročenim moškim. Ko sva začela sem vedela v kaj se spuščam in takrat mi je ustrezalo to, da je poročen, sedaj ko so moji otroci že veliki in ne želijo več z mano na počitnice, si želim, da bi ta čas preživela z njim. Povedala sem mu, da ga želim samo zase in obljubil mi je, da se bo ločil, ker me ima rad, ter je z ženo, ker je znosno, da rad pa je že dolgo več nima. Od takrat je že pol leta. Ali se bo res ločil? Ali bova midva ostala skupaj?«

Žal vam moram povedati, da niste edina njegova ljubica, ter v vsem tem času niste poleg žene bili edini. Zaradi te druge bo imel težave, saj je ta noseča, a on še tega ne ve. Ko bo izvedel bo šel od žene in prišel k vam, ker ga bo tudi ta tretja ženska odslovila. Vse pa je odvisno od vas, ali ga boste sprejeli, ali ne. Če ga boste vaju čaka ogromno sporov in žalosti, če ga boste odslovili, pa bo vajina dosedanja poslovna pot zrasla v uspešno podjetje. Torej, ločil se bo, ker ga bo žena nagnala in bo na sodišču tudi »zmagala«. S culico bo prišel k vam. Le vi pa se boste odločili, ali ga boste sprejeli, ali ne. Če ga boste, bosta skupaj, predvsem v nesreči, če ne, bosta prijatelja za celo življenje. Odločite sami.

Nesrečno zaljubljena

»Zelo dobro se razumem z enim sodelavcem, ki je napredoval in postal moj šef. Všeč mi je že dlje časa, a si tega nisem priznala. Pred kratkim se je poročil, jaz pa cele dneve mislim nanj. Ali on goji kakšna čustva do mene? Če mu povem za svoja čustva, obstaja možnost, da bova skupaj?«

Vaš sodelavec do vas goji globoka čustva, hrepeni po vas, si želi skupne poti, a se zaveda tudi izgube, ki bi jo trpel, lahko v roko enega meseca pričakujete, da bosta na skupni poslovni poti se zapletla. Lepo bi bilo, če bi mu priznali, da imate tudi že vi nekoga in najprej razčistite to. Vsekakor vam s tem sodelavcem čaka nora, razburljiva afera. In ste vi njegova srčna izbranka, ker poročil se je, ker se je od njega to pričakovalo, saj je z ženo bil že kar nekaj let. Težko bi rekla, da je nima rad, ker jo ima, a ljubi vas. Usoda pa meni, da boste vsaj 3 leta imela afero, ki bo oba osrečevala, a v tem času se ločil ne bo.

Nives86

»Sem mati 2 otrok, srečno poročena in bo počasi čas, da si najdem službo. Preden sem zanosila, sem bila v službi v javni upravi. Po vrnitvi iz prve porodniške sem po slabem mesecu morala zaradi bolne matere v bolniško in vmes sem v drugo zanosila. Ker sem bila zaposlena za določen čas, mi pogodbe niso podaljšali. Sedaj že 3 mesece iščem delo, pišem prijave, bila sem že na nekaj razgovorih, a se mi zdi, da je vse že v naprej zmenjeno. Dostikrat naletim na to, da mi delodajalec reče, da imam premajhne otroke. Ali me čaka še v tem letu služba?«

Čisto po naključju boste spoznali žensko, ki vam bo ponudila poslovno sodelovanje, ki vam bo prinesla varnost na kratek rok. A pazite, ker vas želi le izkoristiti, ker se bo zavedala vašega znanja in bo v vas videla sredstvo za doseganje svojih ciljev. Dobro pri temu je to, da boste dobivali redno plačilo, vsaj leto dni, ko bo nenadno prekinila sodelovanje z vami in vas tožila, da ste ji naredili poslovno škodo. A bo s tem dosegla le to, da boste začeto poslovanje nadaljevali vi in v tem tudi uspeli.

Mogoče je čas, da premislite o tem, da bi odprli nekaj svojega, saj so vam zvezde naklonjene in bi lahko že veliko prej zgradili svoj imperij.

Dragi moji, hvala za zaupanje in če vas zanima, kaj vam napovedujejo zvezde, mi pišite na urednistvo@slovenec.org, s pripisom za VSEVEDO FANI, dopišite svoje rojstne podatke (uro, dan in leto, ter kraj), ter vzdevek, da boste prepoznali svoj odgovor. Svoj odgovor potem poiščite med objavami. Zaradi diskretnosti in zagotavljanja anonimnosti, bo vsak odgovor podan tako, kot je le to narejeno v tej objavi.

Vaša Fani

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Alojzija Kramžar
Alojzija Kramžar
5 years ago

Pametna je tale Fani..

Prijava na e-novice