Naprej na vsebino

Aktualno

Pred 100 leti v Slovencu

Objavljeno:
Pred 100 leti so v tem času časopise napolnili skoraj panični zapisi o dvigovanju cen osnovnih življenjskih dobrin, kot so meso in poljski pridelki. Poglejmo si kaj več.

Bi 24 ur zdržali brez avtomobila?

Objavljeno:
22. septembra obeležujemo dan brez avtomobila, med 16. in 22. septembrom pa Evropski teden mobilnosti. Boste šli peš po svojih opravkih?

Stoječe EU Novice z Markom Ciglerjem

Objavljeno:
Marko vas bo tokrat popeljal v prihodnost kmetovanja in vloge kmetov. Bomo čez leta lahko bili samooskrbni? Kako do tega cilja? Za odgovore bo treba  in . Nič ni narobe, če tudi , in .  nastal ...

Kmečke ženske za štedilnik

Objavljeno:
Vloga ženske na podeželju je velika, vendar, a jo tudi primerno nagrajujemo? Ali žensko nenazadnje sploh razumemo ali bi jo najraje priklenili za štedilnik?

Stoječe EU Novice

Objavljeno:
Suzana vam bo tokrat predstavila posebna EU reperja. “Igrata” za Svet EU in se predstavljata z imenom #COREPERI in #CORPEREII. Vabljeni k ,,,in .  je nastal v sodelovanju in podpori Inštitut dr. Antona Korošca in Wilfried ...

Ali se študentsko delo splača?

Objavljeno:
Nekoč je veljalo, da je študentsko delo za delodajalca najcenejša rešitev. A koliko v resnici delodajalec plača za študentsko delo, kolikšen del tega zneska prejme študent in kam gre preostanek?

Anketa

PCT pogoj je postal del našega življenja? Kateri del PCT ste?

Prijava na e-novice