Naprej na vsebino

Aktualno

Pred 100 leti v Slovencu

Objavljeno:
Vas zanima, s katerimi novicami se je pričel december 1920? Slovenec piše o raznih katoliških težnjah po dobrodelnosti in miru, odnosih z Italijo in o žalitvi slovenskega naroda.

Aleš Hojs: »Gre zgolj za politično nagajanje«

Objavljeno:
Aleš Hojs je minister, ki je s strani opozicije mogoče najbolj na udaru, pa naj gre za varovanje reda in miru med protivladnimi protesti, delovanje preiskovalnih organov ali migrantsko politiko. Minister ...

UKOM sme STA zaprositi za pojasnila

Objavljeno:
Veliko prahu je dvignil sklep vlade, kjer je bilo zapisano, da UKOM sporoča, da ne more podaljšati pogodbe s STA. Osrednji mediji so povzeli, da se je vlada odločila ustaviti financiranje ...

V osnovi je težava pri nas invalidih samih

Objavljeno:
Ob mednarodnem dnevu invalidov smo se pogovarjali z Zmagom Šalamunom, invalidom, ki gibalnim oviram navkljub piše uspešno zgodbo. Zelo direktno in tudi s humorjem o ovirah, izzivih pa tudi o politiki.

Zgodba za lepši dan: Hiša

Objavljeno:
Človek lahko čuti povezanost z vsem, kar ga obdaja, in kdaj morda potrebuje samo droben namig od zunaj, da se spomni tudi lepote v sebi.

Anketa

Vstopili smo v adventni čas, v nedeljo prižgali prvo svečko. Ste vedeli, da je barva svečke na adventnem venčku določena in da mora biti le-ta v obliki kroga? Veste, katere barve morajo biti sveče?

Prijava na e-novice