Naprej na vsebino

Sex sredstvo za izsiljevanje?

Topli dnevi, deklice v krilih, seksi srajčkah in hoticah, raj za moške. Če že v hladnih dneh nisem bil toliko po kafičih, sem v toplih v družbi najboljših prijateljev kar pogost gost. Sicer vedno en in isti lokal, znani obrazi, kelnerca, ki nas dodobra pozna in nas je že sprejela za svoje, vrt in pogled na sprehajalno stezo, kjer človek vidi marsikaj. Nekaj dni nazaj sem bil s prijatelji tam, z glavnim namenom, da napašemo oči in kakšno pivo, dve, tri spijemo. Redko poslušam pogovore pri sosednji mizi, a tokrat sem preprosto moral.

Za sosednjo mizo sta sedeli dokaj simpatični mladi dami, pravilno izpopolnjeni, ne preveč fini, ravno tisto –  za uporabiti in si v mislih na hitro odvrtiš film kako bi ju, po možnosti skupaj. Kolikor sem iz njunega pogovora razbral, obe poročene, otroci, redna služba, full time babi servis, tečna tašča… Do sem vse OK, ko je njun pogovor nanesel na to, kako se je ena pohvalila, kako njen dragi ni nekaj naredil in ga je ona kaznovala tako, da mu ni dala cel teden. Njuna debata je potem stekla v smeri hvaljenja, katera je bolj dlje postavila svojemu dragemu »kazen« in ga s tem izučila. Ves čar je zvodenel. Nisem mogel, da nisem v naši družbi dal komentar, kako bolano mi je to, na kar izvem, da so moji prijatelji deležnih enakih »vzgojnih« ukrepov. Bil sem modro tiho in se zavedal, da imam doma popolno ženo.

Drage moje dame, če vam še nihče še ni povedal, vam bom jaz. Mogoče res velja prepričanje, da v zvezi ve prevzamete vlogo matere, a če boste to vzele zdravo za gotovo, bodo vaši možje kot otroci. Ve jih silite v to, da se obnašajo kot otroci, da počno otroške zadeve, ne pospravljajo za sabo, preverjajo meje, sikajo nazaj in vmes dobijo idejo, da so vam enakovredni. Če z njimi ravnate kot z otrokom, najstnikom, bo za voljo ljubezni do vas to vlogo tudi sprejel. A enkrat bo odrasel in takrat… ne jočite, ne delajte dram, ve in samo ve ste tiste, ki ste jih prisilile v to, ker ste mu igrale mamo in ne ženo. Če imate svojega drage rade takšne kot so, jih ne spreminjajte, ker ste se vanj zaljubile ravno zaradi njihovih napak, njihove narave in so popolni takšni kot so. Vaše poslanstvo ni v tem, da jih naredite drugačne in po svoji podobi. To je menda počel Bog. Če mislite koga prevzgajati pojdite za vzgojiteljice, učiteljice in si kupite psa, mačko in ostanite same, v dobro moških in človeškega rodu, da ne boste svojo zmotno mišljenje predajale naprej.

Ni mi jasno od kod ideja, da je vzgojna metoda »ne bom ti dala«. Resno? V kateri neumni bukvi, foromu ste to prebrale? Ve se s svojim dragim ljubite zaradi njega, ali zaradi tega, ker je vam to všeč? Če zaradi njega – pojdite takoj zdaj do omare, vzemite ven kovček in položite noter svoje obleke, vmes pokličite odvetnika in se ločite, ter pojdite v klošter, ker je vaše edino mesto tam. Če ste svojega kadarkoli imele rade, mu po vsej verjetnosti privoščite srečo, ob vas je ne bo dobil, ne če tako razmišljate. Če se ljubiš, ker ti je všeč, daj mi razloži kako premaknjena moreš biti, da rečeš ne lastnemu užitku? Torej si jo en teden sama žuliš, ali kaj? Resnično mi ni jasno, kako velik mazohist mora človek biti, da zaradi ega trpi in se odreka lastnemu užitku. Rezultat teh metod je kaj? Da se še bolj kregata, ker sta oba nadrkana in pod stresom? In zaradi enega ženskega, neumnega ega trpi cela družina. Pol pa vpitje, kako vas ne spoštuje in kako nič ne naredi in ostali drek, ki ga potem prodajate.

Moški smo zelo preprosta bitja, če nas spoštujete, nas obravnavate kot moške, nam »daste«, ne delate dram, bomo za vas naredili vse, v kolikor kaj od tega ni…tudi mi ne bomo dali vam tisto, kar ve mislite, da morate imeti. Zakaj že? Ker je v vaših glavah zrastlo prepričanje, da se žrtvujete za nas, da nam dajete vse in se poslužujte čutnih vzgojnih metod. Ljubice drage NE in še enkrat NE. Pa se žalite Bogu, če vam je potem bolje. Izsiljevanje na dolgi rok ni še nikoli prineslo kaj dobrega in ta vaš »ne bom ti dala« je ravno to.

Ste mogoče pomislile, da moški to sicer opravi sam in ste še sprav v njegovih mislih. Sčasoma so ženske, ki veljajo za fatalne, nato nova sodelavka in korak od misli do dejanj je zelo majhen. In ko se zgodi, bodo poskrbeli za to, da bodo deležni vaše t.i. kazni, da bodo to novo sodelavko lahko bolje obdelovali in ob njej bodo pustili vso domišljijo na plan. Vaša kazen bo zanj nagrada. Ve ste dosegle kaj? Jezikovo župo doma, skok čez plot, pa še nepotešene ste. Svaka vam čast za to. Bi lahko prosim včasih premislile kaj počnete!

Če vam je všeč ali ne, je v zvezi spolnost kar 90 %. Preprosto povedano, če le ta laufa in sta oba zadovoljna imata zelo malo možnosti, da bi šlo vse v 3PM. Ampak to ne pomeni, da se ve uležete na hrbet, daste noge narazen in akcija. Erotičen pridih in predigra se začne veliko prej. Nežni dotiki, spogledovanje, provokacije in podobno, lahko traja kak dan, dva…zadeva mora biti tako vroča, da moški le sanja še o tem, da vas napiči. Poljubi pri konkretnih dejanjih morajo biti strastni in nujno roke povsod. Noro dober občutek je, ko se nežne ženske roke dotaknejo korenjaka, ko se s telesom drgnejo ob njega. Ko slišiš globoko dihanje in ti je jasno, da se te ženska želi tako močno kot ti njo. Čarobno ko ga prime v roke in ga drgne, božansko ko ga da v usta. Ko niso poze samo misijonar, ampak vedno nove, ona na tebi tako ali drugače, jo od zadaj in ti pusti vse…ko lahko preveriš vse poze, ki jih v porniču gledaš, ko slišiš njene krike in je vse mokro…kombinacija popolnega užitka za oba. Rezultat le ta, da oba z nasmehom hodita naokoli in mi bedaki za nor seks naredimo marsikaj. Za dobrih onih 20 gramom mesa naredimo ogromno. In drage dame, kaj vam tu še ni jasno?

Naj vam bo vodilo: V JAVNOSTI DAMA, V KUHINJI KUHARICA IN V POSTELJI KURBA. Imele boste lepo življenje, dokaj zveste može, ki bodo poskrbeli a vaše ugodje. Prosim pa, da odrastete toliko, da nehate s tem mama sindromom.

Alfa Samec

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice