Naprej na vsebino

Kriminalna dejanja zadnjega tedna

V preteklem tednu sta se na slovenskih cestah zgodili 2 prometni nesreči, v katerih sta umrli 2 osebi. Letos so slovenske ceste terjale 17 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 27 smrtnih žrtev.

Sobota, 7. 4. 2018

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije 113 sprejetih 1.546 klicev. Med 600 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali tudi 137 prometnih nesreč, 68 kršitev javnega reda in miru ter 115 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 58 tatvin, 28 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, po 4 kazniva dejanja ponarejanja denarja in nasilje v družini, po 2 kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami in grožnje ter po 1 kaznivo dejanje povzročitev telesne poškodbe, drzna tatvina in rop.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 46 intervencij na javnem kraju, 22 intervencij pa v zasebnih prostorih. Pridržani so bili 4 kršitelji na območju policijskih uprav Maribor in Celje.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so policisti 5 osebam na območju policijskih uprav Maribor, Koper, Celje in Murska Sobota izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 14 voznikom zasegli vozila in zaradi vožnje pod vplivom alkohola na območju policijskih uprav Novo mesto in Kranj pridržali 2 osebi.

V 121 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 14 prometnih nesrečah so bili udeleženci lažje, v 2 prometnih nesrečah pa huje telesno poškodovani.

Kraja osebnega vozila: 7. 4. 2018 je bila v Ljubljani prijavljena tatvina osebnega avtomobila Volkswagen golf variant, letnik 2014, kovinske temno sive barve, z registrsko oznako MST6668 (D).

Nedelja, 8. 4. 2018

V preteklih 24 urah so policisti na interventno številko policije 113 prejeli 1.408 klicev, med njimi 23 nujnih. Med 530 interventnimi dogodki so med drugim obravnavali tudi 94 kaznivih dejanj, 97 kršitev javnega reda in miru ter 94 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 37 tatvin, 23 vlomov, 14 poškodovanj tuje stvari, 8 dejanj nasilja v družini, 6 povzročitev telesnih poškodb, 3 grožnje, 2 ropa in 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so 7 osebam izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 65 intervencij na javnem kraju, 32-krat pa so posredovali v zasebnih prostorih. Pridržali so 6 kršiteljev, ki so kljub opozorilom nadaljevali s prekrški.

V 76 prometnih nesrečah je nastala zgolj premoženjska škoda, v preostalih 18 prometnih nesrečah sta bili 2 osebi huje in 20 oseb lažje telesno poškodovanih. Zaradi storitev hujših prekrškov v cestnem prometu so 6 voznikom zasegli vozila.

Ponedeljek, 9. 4. 2018

V zadnjih 24 urah so policisti na interventno številko policije 113 prejeli 1.109 klicev. Med 395 interventnimi dogodki, v katerih so posredovali, so med drugim obravnavali tudi 55 prometnih nesreč, 50 kršitev javnega reda in miru ter 64 kaznivih dejanj.

V 47 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 8 prometnih nesrečah pa so bili udeleženci lažje poškodovani. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 1 voznika, zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov pa so zasegli 8 vozil.

Na področju kršitev javnega reda in miru so opravili 31 intervencij na javnih krajih in 19 intervencij v zasebnih prostorih. Pridržali so 1 kršitelja, izrekli pa so tudi 1 ukrep prepovedi približevanja.

Med kaznivimi dejanji je bilo 23 tatvin, 17 vlomov, 15 poškodovanj tuje stvari, 3 povzročitve telesne poškodbe, po 2 kaznivi dejanji povezani z zlorabo drog in ponarejanjem denarja ter nasilje v družini in grožnja.

Stanje prometne varnosti od 2. do vključno 8. aprila 2018

V preteklem tednu sta se na slovenskih cestah zgodili 2 prometni nesreči, v katerih sta umrli 2 osebi. Letos so slovenske ceste terjale 17 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 27 smrtnih žrtev.

Torek, 10. 4. 2018

Policisti so v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 prejeli 1.367 klicev. Posredovali so v 498 interventnih dogodkih. Med drugim so obravnavali tudi 99 kaznivih dejanj, 39 kršitev javnega reda in miru ter 105 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji so obravnavali 46 tatvin, 25 vlomov, 13 poškodovanj tuje stvari, po 3 povzročitve telesne poškodbe, ponarejanja denarja, nasilja v družini in grožnje, ter po 1 poskus uboja, ponarejanje listin in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so 22-krat intervenirali na javnem kraju in 17-krat v zasebnih prostorih.

V 95 prometnih nesrečah je nastala le premoženjska škoda, v 9 prometnih nesrečah so bili udeleženci lahko poškodovani in v 1 prometni nesreči hudo telesno poškodovani.

Sreda, 11. 4. 2018

V minulih 24 urah so policisti na interventni številki policije 113 sprejeli 1.272 klicev. V 468 interventnih dogodkih, v katerih so posredovali, so obravnavali tudi 93 prometnih nesreč, 53 kršitev javnega reda in miru ter 75 kaznivih dejanj.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 38 tatvin, 14 vlomov, 12 poškodovanj tuje stvari, 4 ponarejanje denarja, 2 grožnji, ter po eno kaznivo dejanje v zvezi s prepovedanimi drogami, povzročitev telesne poškodbe, ponarejanje listin, rop in nasilje v družini.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 34 intervencij na javnem kraju in 19 intervencij v zasebnih prostorih. Pridržani so bili 3 kršitelji. 1 nasilnežu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi nasilja.

Na področju prometne varnosti so obravnavali 1 prometno nesrečo, v kateri so se udeleženci hudo telesno poškodovali in 11 prometnih nesreč, v katerih so se udeleženci lahko telesno poškodovali. V preostalih 81 prometnih nesrečah je nastala materialna škoda. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan 1 voznik, 12 voznikom pa so zaradi storitve hujšega prometnega prekrška zasegli vozilo.

Četrtek, 12. 4. 2018

V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije 113 sprejetih 1.372 klicev. Med 543 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 94 prometnih nesreč, 64 kršitev javnega reda in miru ter 108 kaznivih dejanj.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 44 tatvin, 29 vlomov, 11 poškodovanj tuje stvari, 6 povzročitev telesnih poškodb, 4 ponarejanja denarja, po 3 rope, nasilja v družini, grožnje in drzne tatvine ter po 1 kaznivo dejanje v zvezi s prepovednimi drogami in preprečitev uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so opravili 51 intervencij na javnem kraju, 13 intervencij pa v zasebnih prostorih. 1 kršitelja, ki je kljub opozorilu nadaljeval s prekrškom, so pridržali.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so možje v modrem 2 osebam izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi storitve hujših prekrškov v cestnem prometu so 11 voznikom zasegli vozilo.

V 80 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 11 prometnih nesrečah so bili udeleženci lažje telesno poškodovani, v 3 prometnih nesrečah pa huje telesno poškodovani.

Kraja osebnih vozil: V noči na 12. 4. 2018 je bil v Ljubljani ukraden osebni avtomobil znamke VW golf, serije 5,  črne barve, letnik 2005, z registrsko oznako LJ NC-044. V isti noči je bil v Ljubljani ukraden osebni avtomobil znamke Renault clio, 1.5 dci, rdeče barve, letnik 2014, z registrsko oznako LJ 24-LBI.

Petek, 13. 4. 2018

Policisti so v minulih 24 urah na interventno številko policije 113 prejeli 1.252 klicev. Posredovali so v 471 interventnih dogodkih.

Med kaznivimi dejanji so obravnavali 35 tatvin, 21 vlomov, po 5 poškodovanj tuje stvari in ponarejanj denarja, 4 grožnje, po 2 povzročitvi telesne poškodbe, nasilji v družini in kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami, ter po 1 ponarejanje listin in rop.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so 29-krat intervenirali na javnih krajih in 12-krat v zasebnih prostorih. Izrekli so 1 ukrep prepovedi približevanja in pridržali 1 kršitelja.

V 84 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v 15 prometnih nesrečah so bili udeleženci lažje poškodovani in v 1 prometni nesreči hudo telesno poškodovani. Zaradi storitve hujših prekrškov so zasegli 9 vozil.

Sara Savec

 

Subscribe
Notify of
guest
68 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
2 years ago

seo marketing online

[…]always a big fan of linking to bloggers that I appreciate but don’t get quite a bit of link appreciate from[…]

trackback
2 years ago

walmart wire

[…]usually posts some incredibly intriguing stuff like this. If you are new to this site[…]

trackback
2 years ago

MEYD 532

[…]that may be the end of this article. Here you’ll locate some sites that we assume you’ll enjoy, just click the hyperlinks over[…]

trackback
2 years ago

EBOD-709

[…]Here is an excellent Weblog You may Locate Fascinating that we Encourage You[…]

trackback
2 years ago

T shirts

[…]very few internet sites that occur to be in depth beneath, from our point of view are undoubtedly properly really worth checking out[…]

trackback
2 years ago

Sexy girl clothing

[…]usually posts some extremely interesting stuff like this. If you are new to this site[…]

trackback
2 years ago

618media.com

[…]Sites of interest we have a link to[…]

trackback

Commercial Strata complexes Cleaning Sydney

[…]just beneath, are numerous completely not associated web pages to ours, on the other hand, they’re surely worth going over[…]

trackback

adam and eve bangin betty stroker kit

[…]Here is a good Weblog You may Locate Exciting that we Encourage You[…]

trackback
2 years ago

sports blog

[…]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nonetheless seriously worth taking a search, whoa did one understand about Mid East has got additional problerms too […]

trackback
2 years ago

p spot

[…]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nonetheless seriously worth taking a search, whoa did a single understand about Mid East has got a lot more problerms also […]

trackback
2 years ago

Filmora crack

[…]The facts talked about within the write-up are several of the most effective accessible […]

trackback
2 years ago

Iot news

[…]that could be the finish of this post. Right here you’ll obtain some web pages that we assume you’ll value, just click the hyperlinks over[…]

trackback
2 years ago

buy ambien online

[…]here are some links to web sites that we link to due to the fact we assume they may be really worth visiting[…]

trackback
2 years ago

Mario carts

[…]the time to read or go to the material or web pages we’ve linked to beneath the[…]

trackback
2 years ago

mario cartridges

[…]below you will obtain the link to some web sites that we consider it is best to visit[…]

trackback
2 years ago

MyKohlsCharge Login

[…]below you will obtain the link to some web-sites that we think you must visit[…]

trackback
2 years ago

Dominos Headquarters

[…]that would be the finish of this article. Here you’ll find some websites that we assume you will enjoy, just click the links over[…]

trackback
2 years ago

free ads USA

[…]here are some links to web sites that we link to due to the fact we consider they’re worth visiting[…]

trackback
2 years ago

jockstrap bulge

[…]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated data, nevertheless definitely really worth taking a search, whoa did a single understand about Mid East has got much more problerms too […]

trackback
2 years ago

bondage toys

[…]although sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we feel they are really worth a go by way of, so possess a look[…]

trackback
2 years ago

bondage set

[…]check beneath, are some entirely unrelated web-sites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use[…]

trackback

desensitizing anal cream

[…]although web-sites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they’re in fact worth a go by, so possess a look[…]

trackback
2 years ago

dank carts

[…]just beneath, are quite a few absolutely not related internet sites to ours, having said that, they’re certainly worth going over[…]

trackback
2 years ago

web design

[…]Sites of interest we’ve a link to[…]

trackback

weight loss birmingham

[…]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nevertheless really worth taking a look, whoa did 1 master about Mid East has got more problerms too […]

trackback
2 years ago

Slot Jackpot Online

[…]The info mentioned inside the report are some of the ideal accessible […]

trackback
2 years ago

IPX 369

[…]Sites of interest we have a link to[…]

trackback
2 years ago

IPX 364

[…]the time to study or visit the content material or web-sites we’ve linked to below the[…]

trackback
2 years ago

gold investment

[…]we came across a cool web site that you simply could enjoy. Take a look for those who want[…]

trackback
2 years ago

onewalmart

[…]Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated information, nonetheless definitely really worth taking a look, whoa did one master about Mid East has got extra problerms as well […]

trackback
2 years ago

one walmart

[…]Here is a superb Blog You might Obtain Interesting that we Encourage You[…]

trackback
2 years ago

Google

We came across a cool web-site which you may well love. Take a appear when you want.

trackback

free mobile number for whatsapp verify

[…]check below, are some totally unrelated sites to ours, having said that, they may be most trustworthy sources that we use[…]

trackback

مقطع سكس مترجمه

[…]here are some hyperlinks to internet sites that we link to for the reason that we consider they are worth visiting[…]

trackback

سكس الام وابنها

[…]although internet sites we backlink to below are considerably not associated to ours, we really feel they may be actually really worth a go as a result of, so possess a look[…]

trackback
2 years ago

gay anal cleaning

[…]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nevertheless truly really worth taking a search, whoa did 1 discover about Mid East has got extra problerms as well […]

trackback
2 years ago

douching for anal sex

[…]very couple of web sites that occur to become in depth beneath, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

trackback

realistic suction cup base dildo

[…]Here are a number of the web-sites we advocate for our visitors[…]

trackback
2 years ago

jelly vibrator

[…]Sites of interest we’ve a link to[…]

trackback
2 years ago

SEO Vancouver

[…]check below, are some totally unrelated web-sites to ours, nevertheless, they are most trustworthy sources that we use[…]

trackback

best get your ex back programs

[…]Here are some of the internet sites we advise for our visitors[…]

trackback
2 years ago

Places to eat

[…]very couple of internet websites that take place to become comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly properly worth checking out[…]

trackback
2 years ago

PPPD-786

[…]one of our guests not too long ago advised the following website[…]

trackback
2 years ago

bandar slot online

[…]here are some hyperlinks to web sites that we link to mainly because we think they’re worth visiting[…]

trackback
2 years ago

HUNTA 656

[…]we came across a cool web site that you simply might take pleasure in. Take a appear in case you want[…]

trackback
2 years ago

pleasure toys for her

[…]Here are some of the web sites we advocate for our visitors[…]

trackback
2 years ago

HUNTA-651

[…]one of our visitors a short while ago proposed the following website[…]

trackback
2 years ago

Worli Escorts

[…]Here is an excellent Blog You may Locate Exciting that we Encourage You[…]

trackback
2 years ago

Dadar Escorts

[…]below you’ll obtain the link to some web-sites that we feel you ought to visit[…]

Prijava na e-novice