Naprej na vsebino

Volilna pravila medija Slovenec ob REFERENDUMU

Slovenec.org skladu s 5., 6., 7., 34. in 35 členom Zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila predstavitev mnenj referendumskega vprašanja o Zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača – Koper, ki bo v nedeljo, 13. maja.

V času referendumske kampanje, ki se končala 11. maja ob 24:00, bo poročanje slovenec.org skladno z uredniško politiko medija in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih. Zagotovljeno bo objektivno in uravnotežena predstavitev referendumske kampanje in mnenj o referendumskem vprašanju vsem udeleženim strankam enakopravno, ne glede na stališče in politično prepričanje.

Za plačana referendumska propagandna sporočila velja, da bo slovenec.org med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo prispevke, namenjene predstavitvi stališč in drugih objav.

Slovenec.org ponuja tudi možnost objave referendumskih oglasov, ki bodo objavljeni v pasicah na strani, ki so tudi sicer namenjene oglaševanju. Zakup oziroma datum propagandnega sporočila je potrebno rezervirati vsaj 1 dan pred objavo po načelu, potrditve zakupa termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za referendumska propagandna sporočila, naročiti jih je potrebno vsaj 1 dan pred objavo.

Naročena propagandna sporočila in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas referendumske kampanje. Naročena sporočila in oglasi bodo jasno označeni, naveden bo naročnik oziroma plačnik.

Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorni urednik slovenec.org: Alenka Gabrovec

Kontaktni elektronski naslov v času referendumske kampanje: urednistvo@slovenec.org.

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Prijava na e-novice