Naprej na vsebino

Kako moški ve, da ga njegova draga resnično ljubi in ni zgolj zaljubljena?

 

Ženske so veliko bolj čustvene kot moški, posledično se hitreje zaljubijo, a tudi bistveno hitreje vedo, da so spoznale moškega svojega življenja. Zaljubljena ženska je lepa, strastna in včasih zelo otročja, a ko ljubi iskreno in ji je ljubezen vrnjena, je drugačna, bolj strastna, vabljiva in pripravljena za svojega moškega narediti skoraj vse. Moški, ki je v ženski prebudil strast, varnost in ljubezen, je moški, ki mu nič ne bo manjkalo, a vendar bo ženska, ki ljubi svojemu moškemu dala vedeti, da je kralj njenega življenja, tudi zaljubljena. Razlike so majhne, le čas je tisti, ki pokaže svoje, a vendar lahko moški po različnih gestah ugotovi, ali ga ženska ljubi, ali je zgolj zaljubljena.

Vidi le vas

Ko ženska ljubi in se tega zaveda, postane ljubljeni moški središče njenega sveta, vse ostalo nekako ponikne. Če tudi je imela poprej moške prijatelje, se zdaj z njimi skoraj več ne druži. Če tudi je imela ogromno občudovalcev, je zdaj »ledena kraljica« za vse ostale. Moški ji lahko dvorijo, a se na lepe besede in geste ne odzove. Njeno srce pripada le ljubljeni osebi in v njem ni prostora za druge moške.

Njena prihodnost je vajina prihodnost

Vsi njeni plani se začnejo z vama. Namesto vikenda, večera s prijateljicami, raje dneve preživi z vami, pa naj bo to zgolj gledaje TV, obisk prijateljev… Ko planira vajine trenutke natančno ve, kaj si želite, kakšen film želite gledati, katero hrano imate radi, kaj vas moti in kaj veseli. Vsak trenutek vključuje vas in izhaja iz vas.

Vaša bližina jo osrečuje

Ženska , ki ljubi je srečna v vaši bližini. Vedno se vas dotika, vas ljubkuje, išče stik z vami. Le z vami je nasmejana, išče stik z očmi in le vaše šale, če tudi so neumne, so zanimive. Rada posluša vaš glas, utrip srca in vam pokaže, da ji je mar.

Rada vas ima takšnega kot ste

Vsakdo ima kakšno lastnost, ki je nadležna, počne, kar je večini čudno, nesprejemljivo. Vsakdo ima kakšno napako, pa naj bo le ta povezana z izgledom, vedenjem, ali samim karakterjem. Ženska, ki ljubi se zaveda vaših »napak«, a jih sprejme in jih ne želi spremeniti. Zaveda se, da ste zaradi njih tisto kar ste in da vas je zaradi njih vzljubila.

Vedno misli na vas

Kadar ženska ljubi, so drevesa bolj zelena, nebo je bolj modro, glasba je bolj romantična in nič ne more iti narobe. Njeno vodilo je le ljubezen in le ljubezen je v njenih mislih. Ponosna je na svojega moškega, kuje ga v nebesa in vsem želi povedati, da je njen, da je on ljubezen njenega življenja in da ni nikogar, ki bi bil boljši.

Pomemben ji je lasten videz

Zaveda se, da se zdi moškemu lepa, zaveda se, da je zunanji izgled tudi pomemben. Pomembno ji je, da tudi drugi mislijo, da je dovolj lepa za vas, zato ji je pomembno, da izgleda lepo. Najprej, da si je všeč sama, ker ve, da bo potem tudi izžarevala lepoto, ter bo lepa za vas in za druge. Zato je tudi pomembno, da ji moški da vedeti, da je zanj vedno lepa.

Sebe želi deliti le z vami

Ženska, ki ljubi in se ob svojem moškem počuti varno, si želi svoje skrivnosti, čustva deliti le s tem moških. Hrepeni po tem, da bi lahko svojemu moškemu odprla svoje srce. Ko čuti, da je moški pripravljen na to, se mu odpre v vsej svoji ranljivosti, ter jo moški spozna v luči, ki jo nihče drug ne, spozna njo, brez mask, iger in pretvarjan.

Zasipa vas z majhnimi pozornostmi

Moškega, ki ga ljubi je resnično vse skozi v mislih ženske. Vsak trenutek, ko ji srce poskoči močneje, čuti potrebo, da bi to delila z njim. To ubesedi preko lepih sporočilc, majhnimi pozornostmi, darilci, za katere ve, da so moškemu pomembne. Pošlje sporočilce spodbude, ko moškega v službi čaka težek sestanek, gre na pregled k zdravniku… Na tisoč in en način pokaže, da ima moškega rada, ga ljubi.

Zaupa vam najgloblje skrivnosti

Vsak izmed nas ima skrivnosti, ki jih čuva. Ženska, ki ljubi te skrivnosti zaupa svojemu ljubljenemu. Le ob njemu se počuti dovolj varno, da izda še tako bolečo skrivnost. Čuti, da je moški ne bo obsojal, da bo sočustvoval z njo in da je ne bo izdal. Na ta način pokaže globino svojih čutenj in na stežaj odpre svoje srce in dušo.

Njeno prihodnost zaznamuje »midva«

Ko se ženska, ki ljubi pogovarja z drugimi, pa naj bodo to njeni starši, prijatelji in pogovor nanese na vaju, so njeni odgovori »midva sva se odločila, midva bova šla, midva bova kupila, midva bova naredila, midva bova izbrala…«. Vse njeno je njegovo in v njenem svetu sta eno, za vedno.

Vedno je nasmejana

Ljubezen je najbolj čudovito čustvo na svetu. Je kot luč, svetloba v temu, sonce, ki vedno sije in prav nič osebo, ki ljubi ne potre. Vedno najde nekaj dobrega v slabem. Ženska, ki ljubi vedno najde dobro v vsem, jok ne more zaustaviti njenega smeha. Vedno je pozitivna, sonček, svetloba, ki okolico navdihuje in v vseh prebuja občutek, da je svet lep, ne glede na to, kaj se dogaja. Vedno je nekaj na kar je človek lahko ponosen in hvaležen, da ima.

Njen dom je v vašem srcu

Kadar sta skupaj je srečna, počuti se vsemogočno, varno in ljubljeni, a kadar ni z vami, se počuti odtujeno, hrepeni po vas in brez vas je izgubljena, osamljena, žalostna. Namreč ženska, ki ljubi se počuti popolno in celo le takrat, ko je njen moški ob njej.

Ljubi stvari, ki so vam svete

Ne glede na to, ali se je kdaj srečala s stvarjo, ki je vam sveta, pa naj gre za hobi, šport… se bo potrudila, naučila in vzljubila tudi to. Vse kar je vam sveto, je tudi njej, saj se zaveda, da ste zaradi teh stvari tudi to kar ste. Zdi se ji, da na način, da sprejme vaše svete stvari, vam pokaže, koliko ji v resnici pomenite.

Potrebuje vašo podporo

Ženske so zelo čustvena bitja, ki svoje občutke rade delijo. Ko ljubijo, ter moškemu zaupajo, pričakujejo, da bo on tista rama na kateri se bo lahko zjokala, ušesa, ki bodo poslušala njene neumnosti. Ne pričakuje rešitev, ali pomoči, le podporo, kajti že davno se je naučila svoje težave reševati sama. Ženska, ki ljubi z vami ne bo manipulirala in pod različnimi pretvezami iz vas izvabila materialne ali kakšne druge dobrine. Le ko ji bo hudo, ko bo imela občutek, da je cel svet proti njej, bo rabila podporo, objem in občutek, da nekam pripada. Vedite, da ona bo vam stala ob strani, ko bodo vsi drugi pobegnili in bo šla za vas na konec sveta.

Če ima vaša ženska vse naštete lastnosti in sta usklajena tudi v drugih pogledih, ter cenita enake vrednote, so vama pomembne podobne stvari in se ujamete v spolnosti, ste spoznali žensko, s katero boste nekoč, nekdaj sedeli na verandi, gledali v daljavo in bili hvaležni za vsako sekundo, ki jo preživite z njo. Ljubezen je čustvo, ki stopi vsak led, odklene še tako težavno ključavnico, premika gore in osrečuje vse, a to moč ima le prava, iskrena ljubezen.

Ines Logar

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice