Skip to content

Prenavljamo stran

Spoštovane bralke in bralci!

Ne, nismo še odšli, le po letu in pol je čas, da spletno stran malce spremenimo in Časopis Slovenec prenovimo. Še vedno bomo pisali o dogodkih pomembnih za ljudi, vseh starosti, veroizpovedi, spola, izobrazbe, statusa … Bomo pa dodali, kar nekaj novi kategorij.

 Kategorija ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE

V tem sklopu vam bomo ponudili kar nekaj usmeritev, predlogov in odgovorov, ki vam bodo pomagali pri vsakdanu, predvsem pa vam bodo pomagali k boljšemu jutri.

PRAVNI NASVETI bodo delovali po sistemu, vi sprašujete, naš pravnik pa odgovarja. Torej, če boste imeli kakršnokoli pravno vprašanje, ali ste se znašli v kakšni zagati, kjer potrebujete pravno pomoč, nam pišite na urednistvo@slovenec.org, dopišete svoj vzdevek in naš pravnik vam bo odgovoril.

NASVETI ZA ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJE bodo vsebovali konkretne nasvete o pravilni prehrani, telovadbi, kako ohranjati motivacijo in kako dejansko spremeniti življenje in živeti zdravo.

DELO DOBI kategorija vam bo predstavila oglase za delo, kjer dejansko iščejo novo delovno silo in niso zgolj oglasi, da je zadoščeno pravilom zaposlovanja.

TETA MICI bo tista, ki vam bo odgovarjala na vprašanja o odnosih. Če ste nesrečni v ljubezni, imate težave v službi, ne najdete pravega partnerja/partnerico, ste v sporu s taščo/tastom, ali preprosto ne veste več, ali ste dober starš, bo ravno teta Mici tista, ki vam po podala odgovore na vaše dvome, vam ponudila nekaj rešitev in predlogov.

VSEVEDA FANI bo tista, ki bo za vas pogledala, kaj vas čaka v prihodnosti. Če vas zanima, kaj vas čaka, ali na kaj morate biti pozorni, nam na urednistvo@slovenec.org pošljite do 3 vprašanja, z vašim rojstnim podatki in vzdevkom. Naša Fani vam bo na vprašanje odgovorila.

Kategorija HOROSKOP

Poleg pogleda v prihodnost, bo Fani tedensko napisala horoskop za vsa znamenja. Vsak ponedeljek vas bo torej čakal tedenski horoskop, kjer boste lahko izvedeli, kako dober teden vas čaka na področju ljubezni, posla in seveda zdravja.

Kategorija NAGRADNA IGRA

Vsak mesec bomo imeli nagradno igro, kaj boste lahko osvojili pa … bo potrebno počakati.

Kategorija POMAGAMO

Glavni namen te kategorije je, da poiščemo ljudi, ki imajo težave in potrebujejo obleke, hrano, drva, pomoč … ali zgolj plačane položnice, ter potem z vašo pomočjo jim pomagamo. Za začetek, če poznate koga, ki potrebuje pomoč, pa tega ne želi povedati, pa lahko gre zgolj za to, da se mu pokosi trava pred hišo, pospremi v trgovino … nam pišite na urednistvo@slovenec.org. Le s skupnimi močmi nam bo uspelo.

Ker bo prenova strani vzela še kakšen teden, vas prosimo za razumevanje, a obljubimo, da bomo v naslednjem tednu nazaj. Prenovljeni, z novimi prispevki.

Hvala za razumevanje.

Uredništvo

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Poklici

E-Študentski servis: »Zakaj je letos še večja ponudba del kot lani?«

Pri študentskem servisu opažajo povišano povprečno urno postavko, prav tako pa je večja tudi ponudba študentskih del.

Prijava na e-novice