Naprej na vsebino

PVC okna izdelana v Sloveniji, ki spadajo v energetski razred A

Zasteklitev ima veliko vlogo pri določanju cen ter privlačnosti samih stanovanj in hiš, zato so danes okna ključnega pomena, ko gre za prenovo domov in še bolj, ko gre za zaključek novogradnje.

Prav tako je to nakup, ki ga ne opravimo pogosto, zato je zelo pomembno, da sprejmemo premišljeno odločitev.

Kako do najboljših PVC oken?

  • Kvaliteta PVC oken

Kakovost samih PVC oken je lahko zelo raznolika. Kvalitetna podjetja pri izdelavi oken uporabljajo vrhunske in ne cenejše odpadne kovine. Če želite biti prepričani, postavite vprašanja glede kvalitete materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi.

Strokovnjaki iz družinskega podjetja Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. vam bodo z veseljem odgovorili.

Vir: Cugelj
  • Montaža PVC oken

Montaža PVC oken je prav tako zelo pomembna. Prodajalca vprašajte o referencah in ali imajo svojo ekipo monterjev. Podjetje Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. ima lastne montažne ekipe ter nudi optimalni servis. Svetovalci družbe Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. radi svetujejo in skupaj z naročnikom pridejo do ustreznega stavbnega pohištva ter načina vgradnje, ki zadosti vsake želje, tako po izgledu kot po uporabnosti in kvalitetnem tesnjenju ter izolaciji.

V kolikor eventualno pride do težav, se vsakemu naročniku posvetijo ter najdejo skupno rešitev. Za svoje izdelke nudijo garancijo do 10 let ter rezervne dele.

  • Izvor elementov in izdelave PVC okna

Pri primerjavi izdelkov se pozanimajte, od kod izvirajo ključni elementi in kje so bili dejansko izdelani. Pri podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o. nudijo nemške profile ter nemško okvje, okna pa izdelajo sami v Sloveniji.

Primer vrhunskih PVC oken

VEKA AG je eden največjih svetovnih proizvajalcev profilov, specializiran za okenske in vratne profile najvišje kakovosti – razred A po DIN EN 12608. Z dodatkom močnega okvirja tega vrhunskega razreda in napredne večkomorne zasnove, imajo PVC okna, ki so na voljo pri podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o., izjemne lastnosti stabilnosti, trajnosti in toplotne izolacije.

VEKA, natančno prefinjene, visokokakovostne sistemske komponente omogočajo uresničitev idealne rešitve za vsako namestitev in vsak arhitekturni slog. PVC okna ponujajo toplotno optimiziran sistem odlične izolacijske vrednosti, zlasti pri zelo velikih steklenih površinah.

Vrhunske VEKA profile med drugim zaznamuje tudi izjemno visoka mehanska trdnost: so bolj odporni na udarce in proti torziji. Zagotavljajo tudi boljšo zvočno izolacijo, odlična mehanska odpornost pa poskrbi za daljšo življenjsko dobo PVC okna. Poleg tega je PVC okna mogoče brez težav reciklirati – kar je tudi bonus za okolje.

V zadnjem času najbolj odmevna je zagotovo PVC VEKASLIDE 82 – dvižno drsna stena z nultim pragom. Slednja nudi popolno povezavo med notranjostjo in zunanjostjo. Ponuja prostranstvo, dnevno svetlobo in sveži zrak – kadarkoli želite. Hkrati ščiti pred vremenskimi pojavi in nezaželenimi obiskovalci.

Popolnoma združljiv sistem pomeni, da se lahko okna in dvižno drsne stene z nultim pragom dosledno integrirajo v fasado v modernem, elegantnem dizajnu – skupaj z vsemi prednosti varčevanja z energijo okenskega sistema. PVC okna VEKA so idealna tako za energetsko učinkovite nove gradnje, kot za naknadno vgradnjo v obstoječe zgradbe.

Poleg tega sistem tesnil VEKA ostaja neprepusten za veter in dež ter zagotavlja optimalno zvočno izolacijo. Zahvaljujoč obodnim ojačitvam v profilu, PVC okna VEKA zagotavljajo tudi zanesljivo varnost, saj jih je enostavno modificirati s posebnimi nastavki, funkcionalnimi zasteklitvami in ključavnicami, ki ustrezajo individualnim varnostnim specifikacijam.

Vir: Cugelj

Zakaj izbrati PVC okna VEKA?

Ekonomična PVC okna

PVC okna VEKA zagotavljajo odlično toplotno izolacijo, kar vam omogoča, da prihranite dragoceno energijo in znižate stroške ogrevanja.

Zanesljiva PVC drsna stena VEKASLIDE 82

Ko je dvižno drsna stena z nultim pragom zaprta, vas ta z vgrajenim izolacijskim sistemom zaščitijo pred mrazom, hrupom in nalivom dežja. Odprta pa vam nudijo popolno svobodo življenja na prostem.

Zahvaljujoč natančnim valjčnim ležajem in teflonskim drsnikom, dvižno drsna stena z nultim pragom VEKASLIDE 82 izredno enostavno deluje tudi v velikih formatih.

Elegantna PVC okna

Profil VEKA Softline 82 zagotavlja gladke, brezhibne okvirje brez motečih robov – tudi tesnila so skrita in praktično nevidna. Njihov eleganten videz pa harmonizira z vsakim slogom gradnje.

Trpežna PVC okna

Vsi VEKA profilni sistemi ustrezajo najvišjemu standardu kakovosti, razred A po DIN EN 12608 – kar pomeni, da PVC okna VEKA zagotavljajo uporabnost in zanesljivo delovanje že vrsto let. Poleg tega so odporna na vremenske vplive in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja – tako bodo drsna vrata in okna vedno videti tako kot prvi dan, tudi desetletja pozneje.

Za vsa dodatna vprašanja vam je na voljo prijazen strokovnjak, ki ga lahko kontaktirate prek kontaktnega obrazca oziroma pokličete na 01 78 78 535 ali 040 840 069.

Vir: Cugelj

OBJAVA JE SPONZORIRANA

Komentarji

avatar
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o

Poklici

Podjetje – kaj je dobro vedeti pred ustanovitvijo?

Imeti podjetje je verjetno želja marsikaterega posameznika. Toda eno plat predstavlja, ko to gledamo v različnih filmih in si naredimo...

Prijava na e-novice