Skip to content

Peto kolo, Domovina: 100 dni vlade

V času poletnih počitnic, ko nas bo kot kaže sicer še vedno preganjala korona oziroma mi njo, po drugi strani pa lahko vendarle pričakujemo vsaj umiritev napetih političnih strasti, vam priporočamo, da prisluhnete letošnji prijetni poživitvi slovenskega medijskega prostora v obliki podcasta imenovanega Peto kolo.

Stalni komentatorji obramboslovec in politični analitik Marko Balažic, zgodovinar Boštjan Furlan in ekonomist ter vrhunski poznavalec vin Ožbej Peterle neobremenjeno komentirajo aktualno dogajanje v slovenski družbi in poskušajo osvetliti tudi manj znane vidike, ki jih v eno ali drugo navijaško smer zagledani mediji spregledajo. Namesto navijaštva Peto kolo ponuja sproščen pogovor treh mislecev različnih pogledov, ki se jim pogosto pridružijo zanimivi poznavalci obravnavanega področja, za nameček pa vam vsakokrat priporočijo tudi temi primerno vinsko osvežitev ob poslušanju pogovora.

Peto izvedbo podcasta Peto kolo, v katerem so se avtorji posvetili analizi okoliščin in dela v prvih 100 dneh sedanje vlade, lahko poslušate na tej povezavi.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice