Naprej na vsebino

V Slovenski narodni zvezi pri SLS odločno za poostritev nadzora nad nezakonitimi prehodi južne meje s Hrvaško

V zadnjem času smo priča čedalje pogostejšemu nelegalnemu prehajanju slovenske južne meje.

V Slovenijo ne prihajajo begunci, ki bi bežali v skrbi za svoje življenje, ampak prihajajo mladi ljudje, večinoma moški v najboljših letih. 

Vsak nelegalen prehod meje je kaznivo dejanje, vsako organiziranje masovnih prehodov še toliko bolj. Takšno masovno nelegalno in pogosto agresivno prehajanje pomeni, da gre za invazijo. Tako to prehajanje razume tudi večina migrantov in posledice lahko vsak dan opazujemo v zahodnoevropskih državah: napadi, požigi, posilstva. Njihova dejanja pomenijo počasno rušenje obstoječega reda, ustvarjanje kaosa in strahu. Končni cilj  je religiozni in civilizacijski prevzem Evrope.

Nereagiranje evropskih držav razumejo prišleki iz tretjega sveta kot našo – evropsko vdajo, zato se mnogi med njimi obnašajo, kot se navadno obnašajo okupatorji. To dogajanje že ruši civilizacijsko ravnotežje v državah, kot so Francija, Anglija, Švedska, Belgija…

Člani Slovenske narodne zveze pri Slovenski ljudski stranki zato zahtevamo od vlade, da poostri nadzor na slovenskih mejah in da to invazijo povsem prepreči. Opozarjamo pa vse tiste slovenske politične sile, ki temu nasprotujejo in svoje kvizlinško ravnanje razglašajo za humanizem, da jih bo doletela oznaka, ki jo sami pogosto uporabljajo – v slovensko zgodovino se bodo vpisali kot izdajalci naroda.

Borut Korun,

predsednik SNZ pri Slovenski ljudski stranki

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice