Skip to content

[ODPEVANE NOVICE]: Tončka za mandatarja!

V ponedeljek je Slovenijo zadela katastrofa svetovne razsežnosti. KULovcem se je dogodila nepojmljiva tragedija. Nikoli niso napovedovali rezultata, tudi v bitko niso šli, da bi zmagali, ampak da dajo ostalim poslancem možnost, da dobro premislijo, če gre res država v pravo smer. Njih 40 si želi boljšo državo, proti je bilo zgolj sedem poslancev, sedem proti 40. To pa je rezultat.

Pa se vi zavedate, kako težko je pravilno izpolniti volilni listič, kjer moraš izbirati med da in ne, še dobro, da jih samo šest ni pravilno znalo odgovora, le koliko bi bilo takšnih težav, če bi še onih 37, ki si glasovnic niti niso upali dvigniti, dejansko glasovalo. Bi bilo treba preveriti, če je treba kakšen glas tudi preknjižiti, ker so poslanci mislili drugače, ker niso znali pravilno izpolniti tisti vprašalnik.

Te diktature se ne sme dovoliti. So mediji poročali, da živimo v diktaturi, ampak bi lahko našim rešiteljem – KULovcem dali več medijskega prostora, da bi lahko pokazali in povedali, kaj bodo vse naredili. Jim sploh niso dovolili to. Dovolili so jim le, da povedo, kaj ta diktatorska vlada dela narobe in nas omejuje na vsakem koraku, pol nas pa posiljuje z nekimi boni pa solidarnostnimi dodatki.

Ne morem k ljubici, ne morem bejbe v fitnesu pecat, no, zdaj bom menda lahko, sam moram ta velik fitnes centre poiskati. Otroci menda gredo v šolo, ampak bodo morali imeti maske, pa poštar mi je povedal, da se bodo morali testirat in da jim čipe v glavo dajejo. Tega pa ne bom pustil, bodo moji kar doma, smo se že s kolegi ob šanku zmenili, kako jih bomo taščam vturili.

Ampak, sploh ne vem, kako so nekateri lahko takšni pra*, da dovolijo, da bo naš Čarli moral na zavod za zaposlovanje. Mandatar zdaj ne bo, v stranki ga tudi nočejo zaposliti, jim menda Janša ne pusti in jim grozi, to mi je tudi poštar povedal. Takole več absolutno ne gre.

Dovolj mi je, dovolj te diktatorske vlade, zato sem se odločil, da je najboljše, da se sam ponudim, ampak res ponudim za mandatarja. Sem že pred mesecem rekel, da sem lep, izobražen, da nimam poršeja, imam pa avdija, ne žalim žensk, varam pa ženo oziroma ljubico, kakor se vzame, zato sem odličen kandidat za mandatarja. Povedal sem že, da garantirano pripeljem vsaj 46 glasov, ker je bil moj ata v KGB, pa me je izučil za težke čase.

Sem sicer najprej mislil za župana kandidirat, pa pol za predsednika in šele potem za mandatarja in eno šolo za otroke, ki imajo nadnaravne sposobnosti, postavit. Samo glede na situacijo v državi je skoraj nujno, da grem kar direkt za mandatarja. Smo s kolegi na strokovnem izobraževanju v Frančkovi ta veliki gostilni, ob vodi z okusom hmelja ali grozdja, plan naredili, kako bomo državo rešili pred epidemijo, lakoto in vojno, da bo mir na svetu in bodo vsi imeli dovolj vsega.

Kot prvo, bomo dovolili strokovna izobraževanja v gostinskih obratih, da gostilne ne bodo samevale, in ker so otroci zdaj v šoli, ni prostora tam, odrasli pa se moramo izobraževati. Ampak, izobraževanja bodo samo za moške. Ženske bodo morale izpolnjevati posebne pogoje. Vsebino izobraževanj bo potrjevala posebna delovna skupina.

Posebna delovna strokovna skupina, ki bo preverjala stanje na terenu, bo sprejemala tudi ukrepe. Kakšni epidemiologi, pa neki zdravniki, kaj oni vedo, oni ne živijo med ljudmi in ne poznajo, kakšno je stanje. V vsaki vasi se bo izoblikovala delovna skupina, ki bo strokovno izobraževala moške v lokalnih oštarijah, kjer bo moral biti prisoten tudi fajmošter. Moški bodo potem znanje širili dalje, fajmošter pa pri maši oznanjal. Na ta način se one fakenjus ne bodo mogle širiti.

Pol bo pa ta glavna strokovna skupina hodila od skupine do skupine ter zbirala predloge, ki jih bomo na koncu sprejeli za vse.

Onih testov, ki ti čipe vstavljajo v možgane, da si potem samo kimavec, ne bom dovolil, če oni FHO, ali nekaj takega, to hočejo, si naj sami Bill Gejtsove čipe v možgane dajejo, mi bomo one kitajske imeli. Ker Kitajci so pametni in oni že vedo, kaj delajo.

Po cepivo bomo kar sami šli, ali s Fajkonom ali pa z onimi ta hitrimi letali. Mislim, če že moramo plačevati za neke prelete, naj oni raje gredo po cepivo. Po drugi strani pa menda zaradi njih umreš, tako da jih bom raje zakonsko prepovedal in tehnične ovire ob meji postavil, da virus ne bo mogel v Slovenijo.

Pa ste vedeli, da ta diktatorska vlada sploh nima dokazov, da virus je. Vse je laž, ker nas hočejo ustrahovati in nadzirati, sem nekje slišal, da naj bi bili iz drugih planetov, sam angleško bolj slabo znam, pa nisem prepričan, s katerega planeta so. Ko bom jaz mandatar, bom vse pozaprl.

Moj ata je govoril, da moramo biti vsi enakopravni, zato bom naredil vse, da bo to tako. One socialke bom dvignil na jurja, ker z manj se ne da živet, pokojnine bom dvignil tako, kot je Čarli rekel, da jih bo. Pa v podjetjih in javni upravi bodo morali najprej zaposlovati sorodnike, ker na njih se lahko najbolj zaneseš. Vsaj, dokler so ata in mama živi.

Medije bomo pa lahko kar ukinili, ker bomo imeli delovne skupine in fajmoštre, ki znajo prav lepo povedati vse in jim ljudje še verjamejo.

No in ker bodo te lokalne delovne skupine se srečevale vsak dan in tedensko poročale o stanju v krajih, bomo vse stvari reševali sproti. Tako da ne bomo rabili ne vojakov ne policajev, ker bomo imeli delovno skupino za varnost. Važno je, da bo le delovna skupina za nabavo skrbela za to, da bo voda z okusom vedno dobavljiva.

Vem, da bom dobil najmanj 46 glasov, ker sem na spletu našel cenike poslancev in so cene razumne. Naša izobraževalna skupina je že začela zbirati zamaške, da bomo imeli denar za to, da plačam. Če kdo pozna kakšnega KULovca osebno, naj mi piše, da se še z njimi dobim in se jim ponudim, ker tale diktatura res ne more biti več, jaz pa vem, da mi bo uspelo. Bom Čarlija vzel za ministra, ker se mi smili, ne more on na zavodu bit.

Če bi pa hoteli na izobraževanje priti, pa mi tudi lahko pišete, sam veste, moj nabiralnik je bolj majhen, pa jaz tudi veliko ne znam brati, pa naj bodo pisma manjša.

Lažnivi Tonček

Smeh škoduje zdravju, resnica osvobaja. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s psihiatrom. Ne odpirajte vrat ljudem s kombijem, ki želijo, da oblečete bel plašček.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice