Naprej na vsebino

Nagradna igra: Romantična večerja z Alfa Samcem

 

Naše uredništvo je v zadnjem času, natančneje, ko smo začeli objavljati prispevke Alfa Samca, zasuto z mnogimi vprašanji, mnenji in željami. Skoraj vsa prispela sporočila imajo en skupni dejavnik – ugotoviti, kdo je oseba pod psevdonimom Alfa Samec. Ker se na Facebooku bližamo 10000 všečku smo se v uredništvu Slovenca odločili, da 10000 gre na romantično večerjo z Alfa Samcem.

NAGRADA

Tisti, ki bo 10000, ne glede na spol, starost, raso, vero, status bo imel to čast, da bo preživel romantični večer z našim Alfa Samcem.

To osebo bo Alfa Samec pričakal sredi mesta Celje, na mestu, kjer je na tleh tlakovana zvezda, z vrtnico v roki. Nato bo zmagovalca odpeljal v čudovit ambient Pišek Bara na Lopati. V zasebnosti Lovske sobe, ob kaminu, dobri kapljici in hrani bo vse dovoljeno… Kaj se bo tam dogajalo pa… mogoče v svojem prispevku kdaj razkrije Alfa Samec. Kdaj in kje se bo večer zaključil odločate vi…mogoče na kavici v Portorožu, sladici na Bledu, krofih na Trojanah…

POTEK NAGRADNE IGRE

Naša spletna stran se bliža 10000 všečku, vaša naloga je le ta, da »stisnete like« na stran in tisti, ki bo 10000 bo zmagovalec. Preprosto.

»OBVEZNOSTI«

Če zmagate, je vaša naloga zgolj in samo ta, da ko vam pošljemo sporočilo, nam posredujete podatke, pridete ob dogovorjeni uri v Celje, se prepustite večeru in nam seveda dovolite, da  o tem naredimo prispevek.

Torej kaj še čakate, hitro všečkat stran, Alfa Samec že nestrpno čaka.

Uredništvo Slovenca

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice