Skip to content

Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek: Vsi ste veliki hinavci!

V zadnjem vladnem mandatu nismo videli, da bi se politika tako odločno zavzela za kakšnega slovenskega državljana, kot se je v primeru migranta Ahmada Šameja, ki bi moral biti danes v skladu s slovensko zakonodajo deportiran, so zgroženi v SLS.

Zidanšek tiste, ki ne želijo spoštovati zakonodaje poziva, da migrante vzamejo domov in jih sami integrirajo.

Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek: »Vsi ste veliki hinavci! Premierja dr. Cerarja, predsednika Državnega zbora RS dr. Brgleza in poslance, ki ne želijo spoštovati slovenske zakonodaje pozivam, da nezakonite migrante vzamejo k sebi domov in jih sami integrirajo, kot so vsi po vrsti zatrjevali še pred migrantsko krizo. Nihče od njih ni uresničil svojih praznih populističnih obljub. Kje je enakopravnost, ko se za migranta zavzame sam predsednik Vlade RS, ko pa gre za težave slovenskih državljanov, pa so vsi gluhi in slepi? Kje je pravna država, ko predsednik Vlade RS in predsednik parlamenta izkoriščata svoj položaj za medijske pritiske na institucije, ki želijo spoštovati zakonodajo?

Slovenija ne bo varna država, če ne bo spoštovala lastnih zakonov in jih bo ukrivljala za potrebe dnevne politike. Slovenija zaradi takšnih dvojnih meril že sedaj ni več varna država, zato se naši državljani v njej bojijo za svojo ekonomsko in tudi fizično varnost,« so še sporošili iz SLS.

Uredništvo

Subscribe
Notify of
guest
5 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
stane l
stane l
6 years ago

ja itak so podrepniki ritolizci,ki se izpostavljajo z enim migrantom,češ kakšno dobro dejanje,ko so se zavzeli zanj (sicer z vsem spoštovanjem do sirca) vendar nikoli ni toliko posluha za “nekega Slovenčka”,

Tesa Meh
Tesa Meh
6 years ago

Dobra in na mestu izjava.

Simo
Simo
6 years ago

gospodič muha verjetno niste videli kaj se dogaja slovenskim državljanom da vam grejo na q…. te izjave.. in ne niso krive samo Hilde in Baučarji temveč tudi SISTEM ki je dopuščal kar so te Hilde in Bavčarji izkoristili!

Borut
Borut
6 years ago

Spremljam kar nekaj spletnih noviconoscev in … šmrc … vedno znova ugotavljam, da imajo komentatorji temnejših medijev precejšnje težave z maternim jezikom…:)

Leša
Leša
6 years ago

Mah, ko pa slišim, da nekdo poziva nekoga, da si nekoga pelje domov, mi pa je sploh jasno vse. Koga zdaj tako moti ta človek, da se je zaradi njega sploh smiselno karkoli pogovarjat. Verjetno gre spet za nabiranje političnih točk, spodbujanja nestrpnosti in vsega, kar pri ljudeh, ki niso sami s seboj zadovoljni ali pa so sami sebi namen v življenju, prisili, da se nekam opredelijo. Bullshit.Ta človek je verjetno v tem času kar je tu, naredil več kot marsikdo od tistih, ki se najbolj bunijo, celo življenje. Res vam je dolgčas, Slovenčki.

Prijava na e-novice