Naprej na vsebino

NAGRADNA IGRA: »HUJŠAMO PO DOMAČE«

Zdrava samopodoba in zadovoljstvo s svojim telesom sta prva izmed korak k uspešnemu in lepemu življenju. A v poplavi informacij, da mora biti vsak suh in dejstvom, da vsi nimajo denarja za fitnes, različne pripravke, t.i. zdravo prehrano, hkrati pa zmanjka finančnih sredstev za takšen podvig, se zdi cilj biti suh, jesti zdravo in živeti tako opevan zdrav način, misija nemogoče. V Slovencu smo se odločili, da vam v sodelovanju s Špelo Čeperlin, pokažemo, da je dosegljiv zdrav način življenja, pa za to ne potrebuješ ne fitnesa, ne posebne drage hrane, ampak le, kot Špela pravi »kmečko pamet«.

Vabimo vas k sodelovanju k nagradni igri »HUJŠAMO PO DOMAČE«. Nagradna igra se začne danes, 24. 7. 2018, ter bo potekala vse do 31. 8. 2018. Srečni nagrajenci bodo lahko prejeli:

  • 1 x 3 mesečno vodenje skozi hujšanje, uvedbo v zdrav način življenja, od priprav, priprave načrta, svetovanje, spremljanje, motivacija … do cilja – izguba kilogramov brez fitnesa, dragi dodatkov…;
  • 3 x planer Fit planer in prva ura svetovanja;
  • 5 v planer Fit planer.

Potek in sodelovanje v nagradni igri

Če želite izgubiti nekaj kilogramov, ali si zgolj izboljšati dosedanji način življenja, ter začeti življenje s t.i. zdravim načinom, a nimate zadostne motivaciji, hkrati pa ne veste, kako bi se lotili zadeve, se lahko prijavite na 2 načina:

  • Pod ta prispevek na spletni strani (v povezavi na Facebook ne bo upoštevano vaše sodelovanje) v komentar vpišete kraj bivanja, želeno izgubo kilogramov, ter se v komentarje prijavite z veljavnim elektronskim naslovom;
  • Pod najavo na Facebook (ta prispevek ni najava), najavo všečkate, delite in v komentar vpišete kraj bivanja in želeno izgubo kilogramov.

Vaša prijava oziroma sodelovanje bo upoštevana, ko boste izpolnili vse pogoje. Hkrati s sodelovanjem potrjujete, da se strinjate s pogoji nagradne igre.

Žrebanje bo potekalo 1. 9. 2018 v živo, preko Facebook aplikacije. Vsi nagrajenci bodo o nagradi obveščeni v 3 dneh.

Nagrajenec glavne nagrade bo od septembra dalje pod taktirko naše Špele Čeperlin pridno spreminjal življenje. S prijavo se strinja tudi, da bo njegov razvoj in napredek dokumentiran v obliki prispevkov v Časopisu Slovenec.

»Dosežeš lahko prav vse, če se za to odločiš in verjameš vase. Poslušati moraš le glas svojega srca in ne koga drugega.«

Uredništvo

7
Komentarji

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JOSIPSonjaKristinaEldinaPatricia Recent comment authors
  Prijava na obveščanje  
Obvestila o
Nina
Guest
Nina

Ljubljana, 5 kg

Polona
Guest
Polona

Senovo 30kg

Patricia
Guest
Patricia

Velenje, 5 kg

Eldina
Guest
Eldina

Ljubljana, 10 kg

Kristina
Guest
Kristina

Nova Gorica, 20 kg.

Sonja
Guest
Sonja

Krško, 10 kg

JOSIP
Guest
JOSIP

ZAGORJE (LJUBLJANA) 21 KG

Prijava na e-novice