Naprej na vsebino

Šala dneva: Nikoli se nisva skregala…

V nekem manjšem mestu je živel par, ki je proslavljal 30. obletnico poroke. Daleč naokoli sta bila znana, da se v 30. letih niti enkrat nista sprla. Novinarji in TV ekipe so prihajali z različnih strani, da bi preverili v čem je skrivnost tako uspešnega zakona.

Novinar je vprašal: »Gospod…to dejstvo, da se 30.let nista nikoli sprla je neverjetno…kako vam je uspelo….povejte, v čem je skrivnost?« On pa je odgovoril: »Vse se je pričelo na poročnem potovanju…uživala sva v najrazličnejših aktivnostih…in nekega dne sva se odločila za jahanje konj. Vzela sva vsak svojega konja. Moj konj je bil umirjen, tisti, ki ga je jahala žena pa povsem nor…Že po nekaj minutah jo je vrgel s sebe, da je poletela na glavo. Ona pa ga je samo potrepljala po hrbtu in mu umirjeno in tiho rekla…«To ti je prvič!« Znova se je povzpela nanj in nadaljevala z jahanjem. Pa ni bilo dolgo, ko jo je konj spet vrgel s sebe.
Pa je spet le vstala, ga potrepljala po hrbtu in mirno rekla: »To ti je drugič!« Jaz sem jo samo opazoval in se nisem mogel načuditi njeni mirnosti…Ko pa jo je konj še tretjič vrgel s sebe, je mirno vstala, izza pasu izvlekla pištolo in na mestu ustrelila konja!!!
Prepaden sem zavpil – Ali si ti normalna, trapa!!! Ubila si ubogo žival!!!
Ona pa me je samo mirno pogledala in z nežnim glasom rekla: »To ti je prvič!«

To je to….od takrat sva živela srečno do danes, brez enega samega prepira….

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice