Skip to content

Šala dneva: Manadžerji na dopustu

Avtor: Izbor uredništva

Trije menedžerji so se odločili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga preživijo z ženami in otroci, da se skratka vrnejo med žive. Konec koncev niso bili na dopustu že 15 let… Dogovorili so se, da se po dopustu srečajo v svoji najljubši restavraciji in si povedo, kako so se imeli.

Čez en teden sedijo vsi trije za mizo v restavraciji. Eden ima počrnelo oko, drugi roko v gipsu, tretji pa sedi na invalidskem vozičku.

Gledajo se in vzdihujejo, nakar začne pripovedovati tisti s črnim očesom:

“Vse se je začelo naravnost idealno. Pripravil sem zajtrk in ga odnesel ženi v posteljo. Nato sem bral knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domačih nalogah, pokosil travnik, počesal psa … Zvečer sva z ženo odprla steklenico najboljšega vina in ga popila pred kaminom … nato sva se strastno ljubila … Ko sva končala, sem podzavestno iz denarnice vzel 100 evrov. Žena je znorela in me nokautirala.”

Pa spregovori tisti z roko v gipsu:

“Blagor tebi, še dobro si jo odnesel. Moj prvi dan je je minil podobno kot tvoj. Sprva je bilo vse odlično, vendar sem po seksu ravno tako vzel iz denarnice 100 evrov, žena pa je vzela iz torbice 20 evrov, da mi vrne drobiž. Takrat sem jaz popizdil, zamahnil z roko proti ženi, ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si zlomil roko.”

Oglasi se še tretji, ki sedi v invalidskem stolčku:

“Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z ženo sva se ravno začela mečkati, ko je nekdo potrkal na vrata. Ona je zavpila: ” Joj, moj mož! “, jaz sem se prestrašil, zgrabil obleko in skočil skozi okno …”

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice