Skip to content

Prijava! (2. del)

Noč je minila z le malo spanca. Ko sem se zjutraj zbudil nisem zares želel pogledati v predal moje elektronske pošte. Po nekaj minutah premišljevanja sem se le prestavil pred računalnik.  

Prižgal sem ga in malo počakal. Počasi sem premaknil kurzor na ikonico, ki predstavlja odjemalec elektronske pošte. S klikom na levi miškin gumb se je sprožil proces zaganjanja programa. Opazoval sem začetni logo, videl imena posameznih komponent. Kmalu se je prikazal domač uporabniški vmesnik. Spodaj levo sem videl napredek pri prejemanju in pošiljanju sporočil. Pošiljanje me ni zanimalo. Zanimala so me samo dohodna sporočila.  

Nova, sveža, še neprebrana sporočila so se prikazala v nabiralniku. Z očmi sem počasi preletel predmete novih sporočil. Dve sporočili sta ustrezali kriterijem. Obe sta vsebovali besedo “Adventurists”. Prvi je prispel sredi noči, drugi nekaj ur kasneje. Prvi je izgledal kot samodejno poslano sporočilo, drugi kot odgovor prave osebe.  

Miškin kurzor počasi premaknem na drugo sporočilo. Kliknem na drugo sporočilo in ga začnem prebirati. Napisane so bile besede, ki so tvorile besedilo. Prvo sporočilo je bilo samo potrdilo, da je omenjena spletna stran ustvarjena. Drugo pa je vsebovalo še pojasnilo. Avtorica je zapisala, da se na spletni strani trenutno pojavljajo težave. Težave, ki preprečujejo samodejno kreiranje spletne strani za posamezno ekipo. Težavo so presenetljivo hitro odpravili. Nakazana sredstva so prejeli. Dobil sem dostop do spletne strani, do vseh razpoložljivih virov in pa, kar je seveda najpomembnejše, do podstrani, kjer lahko pošljem povabilo soudeleženki. 

Dogodivščina se je zares začela! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice