Skip to content

Nova izkušnja, ali zgolj perverzno dogajanje

Spolnost je v Sloveniji še vedno tabu tema, a vendar je nekaj na njej kar mami. Ko se je pričela manija 50 odtenkov, so se mnogi feministični lobiji zgražali, da gre za čisto poniževanje ženske, da je zbirka polna gnusa in nespodobnosti, a če ste eden tistih, ki ste dejansko prebrali zbirko, veste da je zgodba drugačna. 50 odtenkov je zgodba prežeta s kriminalom, romantiko, tragedijo in seveda erotiko, a celotno bistvo v tem, da je ena nedolžna deklica uspela močno zlorabljenega in ranjenega moškega dvigniti iz pekla.

Vse kar je erotičnega v Sloveniji dostikrat naleti na upor. Max Modic, stric iz ozadja erotičnega sejma, poudarja, da je dandanes glavno vprašanje, ali seksamo kot seksamo zaradi pornografije, ali je le ta odraz dejanskega stanja dogajanja v spalnicah. Glede na raziskavo spolnosti v času naših babic je vsekakor res, da se je dogajanje v spalnici bistveno spremenilo. A dejstvo je, da če človek ima rad svoje telo, si dovoli čutiti in mu je spolnost najintimnejša povezava s partnerjem, potem se lahko pod rjuham dogaja marsikaj. Priložnost za kakšno novo idejo, popestritev … je pa vsekakor 10. Erotični sejem sLOVErotika, ki bo potekal na Celjskem sejmišču v dvorani L1, med 1.12. in 3.12. 2017.

Razlog, da morate biti tam

Letošnji jubilejni sejem vam bo omogočil več intime in vizualnih doživetij. V treh dneh boste doživeli 70 različnih tematskih doživetij. Prvič bo tudi predstavljena umetnost zapeljevanja, masaže in čutnost tantrične spolnosti.

Teater Fantasy Adventure bo namenjen samo nežnejšemu spolu, ljubiteljicam izklesanih teles in doživetij v slogu 50 odtenkov.  Teater X Files bo namenjen gejvski in lezbični publiki, ter ljubiteljem trdoerotičnih performasov v živo.

Vrhunec vsakega večera bo trdoerotičen performans na glavnem odru in v mini teatru X Files.

Poleg dogajanj boste videli paleto erotičnega perila, erotičnih pripomočkov (lubrikranti, olja, kreme in piling za telo, kondomi, vaginalne in analne kroglice, vibratorji, masažni aparati …) in darilni program. Na sejmu se bodo predstavili tudi predstavniki erotičnih filmov, masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami.

Celotno dogajanje bosta povezovala Oriana Girotto in Tadej Bricelj, v petek in nedeljo pa jima bo pomagal Damjan Murko.

Če ste polnoletni, ter vas ni strah in sram spoznati nekaj novega, vas erotični sejem vabi v svoje vrste, v petek in soboto med 17 in 1 uro, ter v nedeljo med 15 in 22 uro. Lahko bo to za vas najboljše zapravljenih 15 EUR.

Ines Logar

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice