Skip to content

Vse se da, samo če se uporablja zdrava kmečka pamet

Lepota, zdravje in vse kar je s tem povezano je vodilo današnjega sveta. Zdrav način življenja in večna vitkost sta že smernice, s katerima se otroci srečajo že v vrtcu, a vendar je pri vsem tem potrebno imeti velik del zdrave kmečke pameti, ter nekaj znanja o tem, kaj je res in kaj ne. Veliko ljudi si želi živeti življenje v duhu zdravega življenja, biti suhi, a kaj ko le-to dostikrat vključuje tudi denar, ki ga marsikdo nima. A vendar je ločnica med tem, kaj je zdravo in kaj je zdravo zaradi medijske promocije tanka.

Slovenec je k sebi povabil strokovnjakinjo, ki vam bo ovrednotila marsikatero domnevno zdravo stvar, vam pokazala, kako lahko živite zdravo, a za to ne potrebujete gore denarja. Prav tako pa bo nekomu pomagala, da izgubi odvečno telesno težo, brez fitnesa, dragih pripravkov in stradanja. Z vami bo delila nasvete, kako življenje obrniti v bolj pozitivno smer, kaj lahko pri sebi spremenite sami, kaj je dejansko zdrava prehrana, kakšna telovadba je primerna za kaj in kako najti v sebi motivacijo, da vztrajate in po vsakem padcu greste dalje.

Špela Čeperlin zase pravi, da je mamica, z diplomo, za enkrat brez uradne zaposlitve, saj je kariero, denar in hude zabave zamenjala za čas s svojim sinom, njegovo vzgojo, družino, dom in tri hišne ljubljenčke.

Po duši mirna, v telesu aktivna.

Rada kuha in vsak dan se trudi, da so obroki zdravi, raznoliki in pisani. Prisega na lokalno in domače. Ne pozabi niti na sladice, katere so brez sladkorja in velikokrat tudi brez moke.

Športno aktivna je skoraj vsak dan. Težko bi bila brez fitnesa, dolgih sprehodov s svojim kužkom, jutranjih tibetančkov in večernega branja. Včasih tudi teče, obišče kakšen bližnji hrib ali skupinsko vadbo. Čas si zapolnjuje z deli od doma, kateri jo veselijo in jo delajo srečno, zadovoljno in ustvarjalno. Večinoma časa je nasmejana, pozitivna, zabavna, skromna, sočutna, pa tudi stroga, neposredna in strašno sramežljiva.

Iz analitične duše in posledično iz obsedenosti do zvezkov, barvnih kulijev in pisanja je oblikovala in izdala Fit planer. Prvi športni planer v Sloveniji, namenjen vsem, ki si želijo voditi prehrano, vadbo in se na svoj način spremljati pri doseganju ciljev. S planerjem želi vzpodbuditi še ostale in jim pomagati, da začno z bolj zdravim življenjskim slogom. V letošnjem letu že pripravlja novega.

Obožuje kavo, morje, pospravljeno stanovanje in delo na sebi. Pa tudi savno, supanje, sladoled, rože in svojo posteljo. Je odprta, praktična, preprosta in vedno pripravljena pomagati.  Ne mara nereda, presenečenj in obrekovanja.

Vedno, ampak res vedno vas lahko nasmeje, motivira in vzpodbudi. Meni, da nič ni težko, da se vse da, samo če se uporablja zdrava kmečka pamet, če se poišče energijo in pokaže malo volje.

Prepričani smo, da bo navdušila, nasmejala, motivirala tudi vas in v vas prebudila tisti val energije, ki je potreben, da naredite korak naprej, ter vzamete življenje v svoje roke in uresničite tiste želje, ki si jih do sedaj niste upali.

Uredništvo

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice