Naprej na vsebino

Natečaj za mlada podjetja iFEEL START UP

Digitalizacija je postala del našega vsakdanja. Marsikdaj nam olajša delo, nam omogoči, da delo opravimo hitreje in včasih tudi bolj natančno. V Celju se bo tako v oktobru odvijal 2. sejem inovativnih digitalnih rešitev Feel the future, kjer bodo pripeljal ključne predstavnike informacijske tehnologije iz širše regije, z namenom predstavitve trendov in inovacij s področja digitalizacije strokovni in splošni javnosti. Sejem bo sestavljen iz razstavnega ter konferenčnega dela in bo izpostavil aplikativne, tehnološke ter infrastrukturne in varnostne rešitve s področij digitalizacije, masovnih podatkov, informacijske varnosti, blockchain in hashgraph tehnologij, umetne inteligence, interneta stvari, inovativnih izobraževalnih pristopov in še mnogo več.

Natečaj iFEEL START-UP 2018

Hkrati pa v ta namen vabijo mlada in inovativna digitalna podjetja na natečaj, kjer bodo najboljši nagrajeni s pomočjo realizacije njihovih vizij.

Deset najboljših mladih podjetij bo lahko predstavilo svojo vizijo prihodnosti ter si ogledalo ponudbo in trende največjih akterjev na tem področju. Za mlajše podjetje lahko predstavitev na sejmu pomeni eno ključnih orodij vstopa na trg. Izbrana podjetja z najboljšimi idejami bodo prejela brezplačni razstavni prostor na sejmu Feel the future, se srečala s potencialnimi investitorji, prejela brezplačno splošno promocijo ter osebno svetovanje mentorjev iz prakse za uresničitev njihove vizije. Prijave so mogoče do 17. avgusta 2018.

Alenka Gabrovec

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Poklici

Inšpektorji bodo bolj pozorno spremljali spletne vplivneže

Z namenom zaščite potrošnikov morajo tudi vplivneži pri oglaševanju ali prodaji preko socialnih omrežij spoštovati predpise s področja poslovanja in oglaševanja.

Prijava na e-novice