Skip to content

Vseveda Fani: TerezijaZ ozdravljenje se prične v nas samih

“Že dlje časa imam težave in hodim od zdravnika do zdravnika, poskusila sem že vse mogoče alternative, a nikjer ne najdejo nič kaj pametnega. Torej zanima me, če mi lahko pogledate, kaj vesolje pravi, da mi je. Kot drugo me pa zanima, ali bo sin uspel končati študij.”

TerezijaZ

Draga TerezijaZ verjamem, da se človek počuti malce neumnega, ko preprosto čuti, da nekaj ni v redu z njegovim telesom, uradna medicina, pa nikakor ne najde odgovora na njegova vprašanja. Le neke simptome zdravijo. A karte samo pokažejo to, da v kolikor ne umirite sebe in najdete svoj notranji mir, boste kaj kmalu “žrtev” kroničnega vnetja črevesja. Zavedati se morate, da na vaše telesno počutje veliko bolj učinkuje vibracija vaših misli kot stvari, ki jih zaužijete. Še pomembnejše pa je dejstvo, da ob vibracijski usklajenosti ne čutite potrebo po kakršnikoli substancah, zdravilih, ki bi zmotile to prijetno ravnovesje. Soočite se s svojimi težavami, saj vam telo sporoča, da je dovolj in da ne zmore več, da stvari zgolj pometate pod preprogo in greste preko sebe. Hkrati pa je moč videti neka dogajanja okoli srca. Videti je, da ste svojo srečo postavili na zadnje mesto, čas je, da ste ponovno ena in edina in da najprej poskrbite zase, šele nato boste lahko uspešno skrbeli za druge. 

Šola vaše odraslega sina je njegova skrb, ne vaša. Če boste mu držali štango, bo vedno našel zatočišče pri vas in mu ne bo potrebno prevzemati odgovornosti. Tega letnika ne bo naredil uspešno in le v primeru, da ga bost postavili na realna tla, bo šolanje zaključil, drugače bo vedno iskal izgovore, saj bo oporo našel pri vas. Čas je, da ga spustite in naj se sam nauči leteti. 

Hvala vam za zaupanje, vsi, ki vas zanima, kaj vas čaka in kaj vam napoveduje usoda, pa mi pišite na urednistvo@slovenec.org, za Fani in z veseljem vam bom odgovorila.

Fani

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice