Skip to content

Šala dneva: Sex in ženska

Lepega večera prejšnji teden sva bila z ženo zvečer v postelji. Strast se je začela razplamtevati…ko je ona naenkrat rekla: “Ne morem danes, nisem razpoložena…želela bi, da me samo malo držiš v naročju.”

Osupel sem rekel: “KAJ???… Kaj je zdaj pa to???” In nato je izrekla besede, ki se jih boji vsak normalen moški na planetu:”Ti enostavno ne razumeš moje čustvene potrebe, ki jih imam kot ženska, da bi zadovoljila tvoje fizične potrebe, ki jih imaš kot moški.”

Na moj butasti pogled je odgovorila: “Mar me ne moreš ljubiti takšno kot sem in ne zaradi tega, kar počnem s tabo v postelji?” Glede na to, da sem ugotovil, da ta večer ne bo nič, sem se obrnil na bok, parkrat silovito prdnil in zaspal.

Naslednji dan sem poklical v službo in sporočil, da imam dopust in da bom čas preživel s svojo ženo. Najprej sem jo peljal na kosilo, nato pa še v velik nakupovalni center z velikim oddelkom za žensko garderobo. Poskusila je nekaj zelo dragih kompletov a ker se ni mogla odločiti katerega bi imela sem ji rekel, da ji bom kupil kar vse tri. Hotela je tudi čevlje, ki bi se skladali s kompleti, in rekel sem ji, da ji kupim po en par za vsak komplet. Nato sva šla še do oddelka z nakitom, kjer sem ji kupil par diamantnih uhanov. Da vam rečem bila je tako vzburjena. Ziher je pomislila, da sem tik na tem, da bankrotiram. Pomislil sem, da me malo testira, ko si je zaželela še znojnice za tenis, čeprav še v življenju ni držala loparja v rokah. Mogoče si je začela misliti, da jo malo zafrkavam ko sem samo rekel: “Seveda, draga.” Od silnega vznemirjenja je bila tik na tem, da doživi orgazem. Nasmejana je končno rekla: “Mislim, da bi to bilo vse, pojdiva do blagajne.”

Komaj sem se zadrževal, da nisem prašnil v smeh, ko sem ji rekel: “Ne morem danes, nisem razpoložen.” Obraz ji je pobledel, spodnja čeljust pa se ji je spustila do kolen: “KAJ???” Nato sem ji rekel: “Samo sem hotel, da DRŽIŠ vse te stvari v naročju nekaj časa… Ti enostavno ne razumeš moje finančne probleme, ki jih imam enostavno kot moški, da bi zadovoljil tvoje potrebe po nakupovanju, ki jih imaš kot ženska.” In ko je ravno bila na tem, da me ubije s pogledom sem ji rekel: “Mar me ne moreš ljubiti takšnega kot sem, temveč samo zaradi stvari, ki ti jih kupujem???”

OČITNO TUDI NOCOJ NE BO NIČ…

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice