Naprej na vsebino

Prihaja Eroticland!

Avtor: Alenka Gabrovec

Lani je po 11. letih sLOVErotika doživela svojo zadnjo ponovitev, letos bodo ta dogodek nadomestili z EROTICLAND. A ne glede na število let tega dogodka se zdi, da je pri nas še vedno to tabu tema. Še vedno je pogovor o spolnosti rezerviran za »šank debate« in označen za perverzen pogovor oziroma temo. Če ravno imamo na eni strani te, ki brez dlake na jeziku upajo spregovoriti ali o spolnosti ali o erotiki, so na drugi strani tisti, kateri menijo ali, da je spolnost tema za med štiri stene ali je strogo prepovedana tema ali da se mogoče lahko o njej govori, a na poseben način in ob posebnih ljudeh.

Spolnost je del človekove narave in žal se še vedno dogaja, da punce, ko dobijo prvo mesečno perilo menijo, da bodo umrle in se zgodbe o Carrie kar same pišejo. Še vedno so fantje, ki doživijo prvo erekcijo prepričani, da jih je obsedel hudič. Žal se še vedno najde kdo, ki verjame, da je spolnost zgolj in samo za reprodukcijo. Še vedno so ženske, ki nikoli v življenju niso doživele orgazma, pa so že zdavnaj postale matere. Še vedno obstaja prepričanje, da je za spočetje otroka potreben le spolni odnos. In žal še vedno mnogi ne poznajo svojega telesa, svojih želja, ga ne začutijo in razumejo. Nekateri zaradi nerazumevanja svojih potreb zaidejo v spolne parafilije.

Čas je že, da spolnost izgubi svoj tabu prizvok in se jo pravilno ovrednoti. Mogoče je obisk erotičnega sejma prvi korak k temu. Da se tančice odgrnejo in padejo zadržki.

Premagajte strahove, presezite tabuje. Foto: Eroticland

Kaj lahko pričakujete?

EROTICLAND je veliki erotično-zabavni spektakel, največji erotični festival v Evropi. Za vas pripravljajo šest prizorišč, erotično-senzualne performanse svetovno znanih zvezd, številne delavnice in prikaze tehnik za dvig libida. Seznanili se boste lahko z novimi idejami za izboljšanje spolnih užitkov, sexy programom LADIES ONLY, največjo ponudbo erotičnih pripomočkov in igračk na enem mestu, kinky in bondage performansi.

Na treh Floor-ih (Ground, Middle in Top) boste vsekakor našli kaj zase. Če še niste slišali za Rocco Siffredi, Andrea Ropes, Veronico Avluv, Martino Smrealdi, Cherry Kiss, Christiano Cinn, Lauro Fiorentino, Michaela Stefano, Franco Roccaforte, Angelo Emilym Mike Angelo, Liso Amanr, Amandho Fox, Vince in Alysso Reece boste po sejmu vsekakor vedeli kdo ti artisti so.

V prihajajočem vikendu, med 29. in 30. novembrom torej vabljeni na celjsko sejmišče, kjer vas bo čakal nepozaben spektakel.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice