Skip to content

Devet idej za darila za poslovne partnerje, ki bodo pomagala pri poslovnem uspehu

Ne glede na to, ali vodite majhno ekipo sodelavcev ali nadzirate na tisoče pisarn po vsej državi, veste, da so vaši poslovni partnerji neprecenljivi za uspeh vašega podjetja – in morda se jim želite zahvaliti. Darila za poslovne partnerje so odličen način, da storite prav to.

Preskočite dolgočasna in poceni poslovna darila in letos presenetite poslovne partnerje s temi premišljenimi in uporabnimi možnostmi. Še dodatno se lahko potrudite tako, da darila za poslovne partnerje prilagodite barvam vašega podjetja, logotipu ali osebnemu stiku, ki resnično pokaže vašo hvaležnost.

Preberite tudi:

13 idej za božična darila s katerimi boste naredili čudovit vtis na taščo

Zakaj so darila tako pomembna? Psihologija obdarovanja

Verjetno imajo vaši poslovni partnerji letos povsem drugačne izkušnje, saj se je veliko podjetij preusmerilo na model dela od doma. Če je vaše podjetje oddaljeno od poslovnih partnerjev, priporočamo, da upoštevate stroške pošiljanja daril. Ne glede na to, ali vaše podjetje dela od doma ali ne, upamo, da vam bodo ta darila za poslovne partnerje omogočila, da ostanete med seboj povezani.

1. Majhni zenovski vrtovi poskrbijo, da bodo darila za poslovne partnerje prav posebna

Poceni, a privlačna novost med poslovnimi darili so majhni zenovski vrtovi. Majhni zenovski vrtovi ponujajo popoln duševni pobeg pred strogostjo delovnega dne. Prav zato spadajo majhni zenovski vrtovi med odlična darila za poslovne partnerje, če jim želite pomagati, da si oddahnejo po sestanku, konferenčnem klicu ali se samo sprostijo med delovnikom. Majhni zenovski vrtovi so kompaktni, kot naročeni za na pisalno mizo in ponujajo popolno ravnovesje lepega dekorja in aktivne sprostitve.

2. Etuiji za vizitke, narejeni po meri

Ne glede na to, ali so vaši poslovni partnerji že leta v vaši ekipi ali se vaše sodelovanje šele začenja, so etuiji za vizitke, ki so narejeni po meri, vedno čudovito darilo. Etuiji za vizitke po meri so na voljo v različnih materialih in z različnimi okrasnimi elementi ter modernega ali starinskega videza. Na etuije lahko vgravirate ime vašega poslovnega partnerja ali pa motivacijski citat ali verz. Kakor koli že, etuiji za vizitke po meri sodijo med tista darila za poslovne partnerje, ki ga lahko prejemniki darila cenijo in uporabljajo vsak dan.

3. Električni difuzorji z eteričnimi olji so odlična darila za poslovne partnerje

Aromaterapija se že dolgo uporablja v različnih oblikah medicine, vse več ljudi pa moč dišav v svoje domove in pisarne prinaša z difuzorji eteričnih olj. Električni difuzorji so odlična darila za poslovne partnerje. V difuzor lahko vaš poslovni partner doda nekaj kapljic svojega najljubšega eteričnega olja (sivke, pomaranče, mete ali številnih drugih) in ta ustvari paro, ki prostor napolni s prijetnimi aromami, pomaga pa tudi sprostiti um in telo.

Odlična darila za poslovne partnerje so knjige.
Odlična darila za poslovne partnerje so knjige.
Vir slike: Enzo Muñoz, Pexels

4. Knjige so darila za poslovne partnerje, s katerimi ne boste zgrešili

Verjetno vaše poslovne partnerje zanima poklicni razvoj, kar pomeni, da bi lahko bilo darilo, kot so knjige o osebnem razvoju v izbrani niši, popolno. Po drugi strani pa, če so vaši poslovni partnerji specializirani za določeno področje, je podaritev povsem novega referenčnega gradiva lahko le še dodaten bonus.

5. Stoječe pisalne mize so uporabna darila za poslovne partnerje

Statistični podatki kažejo, da lahko dolgotrajno sedenje negativno vpliva na telo, izum stoječih pisalnih miz pa te možnosti zmanjša. Če imajo vaši poslovni partnerji težave s hrbtenico ali so preprosto radi aktivni, bi bile stoječe pisalne mize zelo uporabna darila zanje.

6. Luksuzni pisarniški stol

Po drugi strani pa nobena pisarna ni popolna brez čudovitega luksuznega pisarniškega stola. Pisarniški stoli so na voljo v različnih velikostih in slogih, z neverjetnimi lastnostmi, od ledvene opore do različnih nastavitev naslona. Tu boste morali biti kreativni, ob upoštevanju želja vašega poslovnega partnerja glede barve in udobja. Lahko pa svojega poslovnega partnerja vedno odpeljete po nakupih in skupaj izbereta luksuzni pisarniški stol ter ga ob plačilu pogostite.

7. Darila za poslovne partnerje so lahko tudi prenosni polnilci

Današnji strokovnjaki, ki so vedno na poti, nedvomno nosijo vsaj pametni telefon, če že ne prenosnika in tabličnega računalnika. Nemoteno poslovanje na poti pomeni neprekinjeno povezljivost, a na žalost baterije odmrejo. Prenosni polnilci pomenijo rezervno napajanje izbranih naprav, s katerimi poslovni partnerji ostanejo povezani tudi zunaj pisarne.

8. Umetniška darila za poslovne partnerje

Pisarniško življenje je včasih dolgočasno, a če pisarno primerno okrasimo, je lahko postane njen videz resnično navdihujoč. Ali vaš poslovni partner vedno govori o najljubši destinaciji ali pobegu? Vam je pripovedoval o svojem najljubšem potovanju? Morda imate sliko otrok ali hišnih ljubljenčkov vašega poslovnega partnerja. Zaradi tehnologije lahko katero koli sliko spremenite v stensko umetnost, ki je videti, kot da je naslikana. Lahko pa obiščete lokalno galerijo in izberete čudovit kos.

Prenosni zvočniki so koristna darila za poslovne partnerje.
Prenosni zvočniki so koristna darila za poslovne partnerje.
Vir slike: Caio, Pexels

9. Prenosni bluetooth zvočniki

Izbrana darila za poslovne partnerje so lahko prenosni bluetooth zvočniki. Ti so odlični za poslušanje glasbe, e-knjig in še veliko več, zato bodo odlična izbira za darila za poslovne partnerje. Če jih vaši poslovni partnerji še nimajo, so prenosni bluetooth zvočniki lahko uspešno darilo. Prenosni bluetooth zvočniki so različnih oblik in velikosti, zato lahko najdete tudi takšnega, ki ustreza okusu vsakega poslovnega partnerja.

Izbira popolnega darila za poslovne partnerje je vedno nekoliko zahtevna, a v resnici ni treba, da je tako. Če o svojih poslovnih partnerjih veste nekaj stvari, boste verjetno našli prava darila, in četudi o njih ne veste veliko, vam predlogi na tem seznamu dajo nekaj precej dobrih idej. Odlična stvar je, da je veliko teh izdelkov mogoče kupiti prek spleta. Premišljena darila za poslovne partnerje pokažejo, da želite zgraditi odnos in da cenite partnerstvo, ki ste ga sklenili.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice