Skip to content

13 idej za božična darila s katerimi boste naredili čudovit vtis na taščo

Ne glede na to, ali ste s taščo najboljša prijatelja ali ne, ni vedno lahko najti božično darilo zanjo, ki povrh še ustreza denarnici. Navsezadnje ji želite podariti božična darila, ki ji bodo dejansko všeč in si jih bo zapomnila. Da bi vam pomagali pri iskanju popolnega božičnega darila, s katerim boste navdušili taščo, smo sestavili seznam izdelkov, ki bi bili všeč vsaki mami. Ne glede na to, ali je svetovna popotnica ali uživa v eksperimentiranju z novimi recepti v kuhinji, imamo na voljo veliko možnosti za božična darila za vse vrst mam.

Preberite tudi:

Zakaj so darila tako pomembna? Psihologija obdarovanja

Rešimo planet: Ekološka darila in način življenja

Ko iščete božična darila za tašče, vam pomaga, da o njih razmišljate kot o družini in prijateljih. Ta božična darila naj bodo zabavna in premišljena, vendar ni potrebe, da zaradi njih trpi denarnica. Ne glede na osebnost tašče, za katero kupujete, smo našli ideje za božična darila, ki bodo razveselile vašo sorodnico in dodatno utrdila trdno družinsko vez.

1. Božična darila se lahko začnejo z dišečo svečo

Z dišečo svečo se nikoli ne morete zmotiti, te pa lahko najdete v številnih vonjih, kot so mehek bombaž, figa, sandalovina in limeta. Poleg tega bodo mnogi odtenki in dizajni sveč videti čudovito v vsakem prostoru.

Odlična božična darila vključujejo nakit in knjige.
Odlična božična darila vključujejo nakit in knjige.
Vir slike: Bob Dmyt, Pixabay

2. Knjige so čudovita božična darila

Ali tašča rada potuje ali sanja o tem, da bi videla svet? V tem primeru priskrbite estetsko in poučno potopisno knjigo, ki vsebuje več različnih mest po vsem svetu, s predlogi za nepozabno bivanje.

V kolikor je tašča oseba, katere hiša je vedno popolno urejena, bo verjetno hvaležna knjigi strokovnjakov za notranje oblikovanje. Tovrstne knjige so običajno polne navdiha, prav tako pa se odlično podajo na kavno mizico kot dekoracija.

3. Rezalna plošča po meri

Ne glede na to, ali se ima tašča za domačega šefa kuhinje ali uživa v ustvarjanju plošč s prigrizki za filmski večer, ji bo čudovita rezalna plošča z vgraviranim imenom ali verzom sigurno všeč.

4. Okvirji za slike so lahko preprosta, a osebna božična darila

Podarite tašči enega ali cel set posrebrenih okvirjev z biseri in jih napolnite z njenimi najljubšimi fotografijami. Da bodo božična darila še bolj posebna, lahko okvirje popestrite z monogramom.

5. Darilna košara za sprostitev

Božična darila so lahko tudi manjši izdelki, ki se med seboj dopolnjujejo. Tako je darilna košara za sprostitev odlična gesta za taščo, ki si včasih pozabi vzeti čas zase. V darilno košaro lahko vključite sojino svečo iz sivke, dve bombici za kopel, sivkino milo in balzam za ustnice.

6. Komplet pižame z dolgimi rokavi

Kdo si ne bi želel prijetne pižame? Izbrane kvalitetne pižame so odlične tako za poletje kot za zimo. Kvalitetne poletne pižame so narejene iz posebne tkanine, ki je zasnovana tako, da vas v toplih nočeh ohladi in poskrbi, da vam je prijetno.

7. Leseni pladenj za kad

Vsakdo si zasluži nekaj kvalitetnega časa zase. V tistih časih, ko ima tašča nekaj minut več časa zase, ji podarite lesen pladenj za kad, na katerega si lahko postavi sveče, eterična olja in druge predmete, medtem ko uživa v topli kopeli. Takšna božična so vedno dobrodošla.

8. Ročni mešalnik za ljubiteljice peke

Če vaša tašča rada peče, je ročni mešalnik nujen. Poiščite kvaliteten mešalnik, ki v nekaj sekundah stopi maslo s pomočjo toplotne tehnologije in je zato odličen za projekte peke v zadnjem trenutku. Poleg tega ga je enostavno očistiti, saj je primeren za pomivalni stroj.

9. Komplet mini rdečil za ustnice

Za taščo, ki ne verjame, da je njen videz popoln brez nanosa barve na ustnicah, je darilni komplet mini rdečil popoln. Komplet rdečil običajno vključuje večje število različnih mini barv za ustnice, ki segajo od naravnih golih do prazničnih rdečih barv. Takšnega božičnega darila tašča še dolgo ne bo pozabila.

Popolna božična darila za taščo.
Popolna božična darila za taščo.
Vir slike: Tofros, Pexels

10. Božična darila, ki bodo poskrbela za popolno sprostitev

Čeprav taščo običajno razvajate z dnevom preživetih v termah, ji lahko letos podarite vse, kar potrebuje za poustvarjanje te izkušnje doma. Sestavite komplet, ki vključuje obrazno masko, bombico za kopel, olje za telo in še več. Poleg tega lahko za poseben pridih v komplet dodate pokrivalo za oči z njenim imenom.

11. Obtežena odeja

V letu, ki je poln stresa in nemirnih noči bodo vsi cenili darilo, ki bo pomagalo pri boljšem spancu. Obtežena odeja obljublja, da bo storila prav to, in tašči bo všeč tudi elegantno oblikovanje in izdelava izbrane odeje.

12. Božična darila, ki poskrbijo za boljši zrak

Zima je tu, kar pomeni, da je suha koža težava vseh nas. Z učinki vsega tega suhega zraka se lahko tašča bori s prenosnim vlažilcem zraka. Za dodatno sprostitev pa ji lahko podarite difuzor in eterično olje z najljubšim vonjem.

13. Nakit

Pokažite tašči koliko jo cenite z nežno ogrlico z začetnico njenega imena. Lahko pa ji podarite dve verižici, ki ju bo lahko nosila skupaj, če želite darilo narediti še posebno – eno z začetnico njenega imena in drugo z začetnico njenega priimka.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Prijava na e-novice